Q&A med Leif Barkley Abrahamsen etter Ecotrails filmkveld 3. mars

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Jan 2020

Vi bruker ikke å reklamere for eksterne arrangementer her på siden, men når klubbens egen Leif Abrahamsen er en av hovedfigurene må vi gjøre et unntak. Tirsdag 3. mars blir det filmkveld arrangert av Ecootrail og med Q&A med Leif etter visningene.

Bakgrunnen er at han som første nordmann som har klart å få startnummer til legendariske og mytiske The Barkley Marathons. (Bildet er fra Legends Trail 2016)

Tirsdag 3. mars 2020 kl. 19:00–22:00
Filmkveld med Norges største ultraløp
Hva er det som driver folk til å delta i ultraløp, og hvorfor har «trail» blitt så populært? Vi ønsker å synliggjøre ultramiljøet, både det norske og det internasjonale. Og da ikke bare løpere og løpe-eventyrere, men også arrangører og frivillige.
For gjennom løping skapes det forbindelser til lokalsamfunnet.

Filmkvelden arrangeres på Salt (vårt målområde).

Etter visning blir det en Q&A med den første nordmannen som har klart å få startnummer til legendariske og mytiske The Barkley Marathons. Også kjent som verdens hardeste og mest særegne ultraløp. Det 30 år gamle løpet, som går i Tennessee i mars/april ble for alvor en snakkis også utover dedikerte løpermiljøer da den kritikerroste dokumentarfilmen The Barkley Marathons – The Race That Eats Its Young lå på Netflix i 2015. Løypa på 160 km er så drøy å gjennomføre (kun et titalls har fullført i løpets historie), at for overhodet å bli kandidat må du først være i stand til å finne den hemmelige søknadspåmeldingen. De aller fleste finner ikke frem. Og kun 40 fra hele verden får til slutt delta. Leif Abrahamsen kom gjennom nåløyet. Vi gleder oss til å høre om forberedelsene han står i nå, og...hvordan han fant påmeldingen til det nært forestående løpet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.