Leif fullførte førsteutgaven av Sandsjöbacka Trail 100 miles

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Jan 2020

Leif Abrahamsen var en av to nordmenn som fullførte Sandsjöbacka Trail 100 miles helgen 11.-12. januar. Den tidligere tredagerskonkurransen er nå gjort om til enkeltløp der 100 miles er lengste distanse.  10 av 21 løpere fullførte. (Foto: Sandsjöbacka Trail)

Leif hadde bare fokus på maksimaltiden som var 36 timer, og kom greit i mål på 34:15 timer.

Han skriver på facebook:
- For de som lurer så kom jeg i mål 180 km i speilglatt leire og drittvær😊 ble litt hassel med telefon som ikke ladet og det å finne seg en måte å komme hjem, det ble buss og jeg er vel hjemme 😅 Målet var en rolig langtur og det ble det, ernæring funket bra, søvnmangel ble ikke plagsom og bena holdt fint 😊 Eneste tabben var at jeg ikke hadde nok batterier til Lupine lykten og reservelykten ga ikke nok lys til å løpe på sti, så det ble en del famling i mørket 😅

(Foto: Sandsjöbacka Trail)

Se også omtale av løpet på kondis.no: Stig Helge Westerheim vant 100 miles i Sandsjöbacka Trail
Løpets facebookside

Sandsjöbacka Trail har målgang i Göteborg, på Sockerbruket Arena like ved Älvsborgsbroen (broen som deltagerne i Göteborgsvarvet kjenner godt). Selv om målgangen er "midt i Göteborg" er dette langt ifra et utbant løp. Den lengste distansen 100 miles+ (161km+) starter i Varberg lenger sør, 50 miles starter ved Tjolöholms Slott og og maraton ved Lindälvshallen i Kungsbacka.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.