Nytt medlem: Terje Rundhaugen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 29. Des 2019


Terje Rundhaugen (50) fra Hønefoss har meldt seg inn i klubben. Foreløpig har han startet i fire, og fullført tre ultraløp. Hjemme på Ringerike er Terje en av trenerne i Kondistreninga i Hønefoss sammen med Hilde Johansen. De har trent mye sammen de siste årene. (Bildet er fra Hytteplantesten 2019 - foto: Hans Edgard Rakeie)

Terje og Hilde før start på XREID 2019, der de dessverre måtte gi seg på CP3. Det var en fin tur fram til CP3, sier Terje.

I tillegg til XREID har han løpt bursdagsløpet til Stig Andy Kvalhein i mai (50 km) på såvidt over 4 timer. Han deltok også i Ringerike 6-timers i august, men ga seg før slutt med 54 km i banken. Aller best gikk det i Jotunheimsvegen Ultra (Skåbu) der han kom på 9. plass totalt og seiret i klasse 50-59.

- Jeg er påmeldt til Bislett 50km, XREID Femunden og Ringerike 6-timers så langt i 2020, sier Terje. Til våren skal han også - sammen med kona - delta på Kondis/Springtimes treningssamling i Portugal.

Han har også løpt to Maraton, men begge med hovedfokus på første halve på grunn av parmaraton på Ringeriksmaraton, så da blir jo sluttiden deretter.

I tillegg var han fartsholder på Oslo Maraton (4:15) i år - en oppgave han også har hatt på halvmaraton (2:00) og Hytteplanmila (40:00).

Terje som fartsholder på Oslo Maraton i år. (Foto: Frank Sandli)

Terje på Ringeriksmaraton - første halv på parmaraton (1:25:12) - fullførte individuelt etterpå (3:09:40).
Foto: Frank Sandli

Terje i Schjongs5'ern der han løp på 18:14. (Foto: Frank Sandli)


Fra XREID. (Foto: Hilde Johansen)

Fra XREID. (Foto: Hilde Johansen)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.