Fellestrening Lillestrøm Rundt med 9 deltagere

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Nov 2019

Marit Bjerknes var koordinator for fellestreninga 3. november, og for tredje gang arrangert hun trening på turveiene i og rundt Lillestrøm. 

Ni deltagere delte seg inn i to fartsgrupper, fem i frontpulja som løp 25 kilometer, og fire i baktroppen som løp kortere i tid og lengde; 18 km på 2 timer.

Bildet: Første rekke: Henning Moholdt, Ragnhild Audestad, Line Caliskaner, Marit Bjerknes og Marianne Moe. Bakre rekke: Gjest, Leif Damsgård fra FFI, Andrea Liebe. Foto: Olav Engen


Det var ikke snø, men i fint vær og 0 grader minnet det likevel mer om vinter enn høst. Start og slutt var ved treningssenteret Trento i Forskningsparken på Kjeller, så etter treninga var det mulig å trekke innendørs for litt mer sosialisering i sofaen på treningssenteret.

I sofa'n etter treninga.

Hvorfor ikke flere?
Så er det vårt gjentagende spørsmål: Hvorfor kommer ikke flere på fellestreningene selv når de annonseres i god tid? Det brenner helt klart et blått lys for disse treningene i organisert form. Det rare er at svært mange gir uttrykk for at de ønsker disse treningene.... Er det for tidlig med klokka 10?

Neste trening var planlagt til søndag 17. november, men den droppes. Da er det muluig å løpe Jessheim Vintermaraton, som man jo kan ta som en sosial (men kostbar) langtur selv om det er konkurranse.

Neste trening 1. desember
Neste klubbtrening blir 1. desember. Da inviterer Louise Skak til trening på Bygdøy/Fornebu.

Før start-bilde der gammel'n har kommet med. Foto: Line Caliskaner

Frontgruppa som løp 25 km, her ved Nitelva. Foto: Marianne Moe

Selfie med hele frontgjengen.

Og til slutt flere bilder fra Myggmuséet:

Litt av baktroppen på myggmuseet langs Leira.

RU-mygg i ramme.

Om myggen... som ikke var der nå! Kom igjen i juni!

Stikkern...

Det er vel slik bildet skal beskjæres her...Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.