Nytt medlem: Eirik Trenchard

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Okt 2019

Eirik Trenchard (55) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har trent jevnlig i snart 15 år og har blant annet løpt RAT race The Wall (England på tvers) og Laugavegur ultra marathon på Island - og ikke minst PL50 i år der han ble inspirert til å melde seg inn i klubben.

Bildet: På Barcelona Marathon.


Eirik om seg selv:

Jeg har rukket å bli 53 år, gift og jobber med IT i Posten Bring. Jeg har løpt og trent jevnlig siden begynnelsen av 40 årene med enkelte avbrudd. Hovedinteressen de siste årene har vært å få gode løpsopplevelser, avbrekk fra vanlig trening og være sammen med andre som også har glede av løping. Etter hvert som jeg har blitt eldre så har jeg gått fra å løpe mest på asfalt til å sette mer og mer pris på å løpe i skog og fjell og med litt lengre distanser.

Noen av de løpene jeg husker best er mitt første maratonløp som var åpningen av Svinesundbroen, RAT race The Wall (England på tvers) og Laugavegur ultra marathon på Island.

Målsetning 2020 er få løpt ECO 50K, RPL samt noen mindre løp. Dersom alt går bra så vil jeg gjerne øke lengden til 80K og prøve meg på f.eks. Highland Fling  i 2021.

Jeg deltok i RPL 2019 og var så fornøyd med løpsopplevelsen, deltakerne og organisering at jeg besøkte hjemmesiden til ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB og ser at denne klubben bobler av løpsglede og fellesaktiviteter. Gleder meg !

Starten på en god dag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.