Nytt medlem: Camilla Raade Fauske

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Okt 2019

Camilla Raade Fauske (48) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Hun er en aktiv allsidig kvinne som deltar i både OCR og løping. På bildet løper hun og mannen Tim Roar i mål på Petra Desert Marathon Marathon i Jordan tidligere i år.


Camilla om seg selv:

Jeg heter Camilla Raade Fauske, er 48 år, kontor-slave, vært gift med Tim Roar Fauske siden juni 2017, to store barn.

Jeg begynte å trene som 42-åring så er relativt fersk i «gamet». Startet veldig allsidig, var med på alt av gruppetimer på Sats Lillestrøm, men har «roet meg» litt og holder meg til styrke og løping.

Jeg har løpt en del konkurranser, spesielt i 2016, da var jeg med på «alt». Første konkurranse var 10-for-Grethe i 2015 og etter det ble jeg solgt. Jeg løper konkurranser for rusen av gleden med å ha gjennomført et løp, og jeg tar vare på medaljer og startnummer som jeg henger opp på motivasjonsveggen min på kontoret.

Jeg kom borti OCR (hinderløp)  i 2015 og begynte å trene spesifikt mot det, og kvalifiserte meg og løp EM i Hinderløp i Holland 2016 og 2017, kvalet til VM i hinderløp i Canada 2017 men pga akutt nakkeprolaps og operasjon kunne jeg ikke delta der,  men Tim løp så jeg heiet men også hjalp til som frivillig.

Camilla og Tim giftet seg på et hinderløp i 2017.

Det tok et par måneder etter operasjonen før jeg kunne løpe, det «kriblet litt etter å drive med noe»  så jeg like gjerne å bygge en gratis klatrepark – Hinderskogen Klatrepark som ligger i skogholtet mellom Skjetten og Lørenskog. Vi brenner for aktivitet – og vi ønsker å stimulere til ute-aktivitet, ha et sted du kan ta med venner, familie eller treningskompiser. Nærliggende skoler, SFO , barnehager og idrettslag er hyppige brukere av parken.

Det ble etter hvert mye fokus på løping, aller helst terreng. Vet ikke om jeg skal ta det frem her, men jeg vant terrengløpet Skogbygda halvmaraton i 2018… Ellers deltar jeg gjerne på løp som gir «noe ekstra». Og hvis jeg kan reise litt for å delta – så gjør jeg gjerne det! Målet i år var å løpe Petra Desert Marathon i Jordan. Det var mitt første maraton! Frem mot dette løpet, deltok Tim og jeg på  EcoTrail 30km, og Tromdalstinden Skyrace i Tromsø.

Tim og Camilla på Ecotrail i år.

I mål på Trømsø Skyrace.

Petra Desert Marathon er et opplevelses-maraton, et eventyrlig løp med en ikonisk start, 36 varmegrader og 1200 høydemeter i ørkenen, så er visst ett av verdens hardeste maraton – og dette anbefales virkelig!! Jeg tok faktisk en 7.plass av alle damer, selv med tissepause og hjerteflimmer-problemer.


Petramedaljer!


Neste år deltar vi på Lofoten Ultra Trail 48 km, Romerike På langs og vi snuser på Cappadocia Ultra Trail i Tyrkia… Så får vi se på terminlisten til Kondis for å planlegge nye løpeopplevelser i 2020.

Vi (fortsatt min mann og jeg) – arrangerer selv to løp – hinderløpet «FunRun i Hinderskogen» – ett vinter-hinderløp som vi arrangerer i januar. Start og mål er på skytterhuset på Skjetten.

Og vi har også et terrengløp som vi arrangerte første gang i september i år – «Hinderskogen Backyard Trail» – basert på Backyard Ultra-konseptet men med egen vri;-)

Vi er også medlemmer av Team OCR Norway, også en ufattelig herlig gjeng treningsgale mennesker. Jeg ønsker å bli medlem av Romerike Ultraløperklubb for å treffe andre løpeglade mennesker, få inspirasjon og jeg vil gjerne være en del av et løpe-fellesskap.

Ferie (trening) i Portugal.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.