Nytt medlem: Margrethe Kallestad Rasmussen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 29. Sep 2019

Margrethe Kallestad Rasmussen (25) fra Bergen/Rælingen har meldt seg inn i klubben. For ikke lenge siden løp hun Oppdal Fjellmaraton (som er ultratungt), og ultraløpsdebuten kommer kanskje i Lillomarka rundt.

Margrethe i Oppdal Fjellmaraton.


Margrethe om seg selv
25 år gammel løpeglad bergenser som nå er bosatt i Rælingen. Jeg er fagradiograf på seksjon for radiologisk forskning/intervensjonssenteret på Rikshospitalet. Løpt hele livet og alltid hatt det best på lengre turer. Har en relativt høy treningsfrekvens og dette har i det siste inspirert meg til å teste ut lengre distanser enn det kroppen er vandt med, jeg ELSKER utfordringer!

Margrethe på vei opp fra Skarvatnet på Oppdal Fjellmaraton. (Foto: Anders Tøsse)

Har derfor det kommende året et mål om å gjøre det bra som ultraløper uten å satse fult på friidrett da jobben min er høy prioritert i livet mitt. Bruker instagram mye for å spre korrekt informasjon og gode treningstips til følgere samt å oppfordre til en aktiv løpefylt hverdag. Løping er for alle! Har i år deltatt i Oppdal Fjellmaraton og Oslo maraton(halv), planen videre er Oslos bratteste og Lillomarka rundt. 

Mål for 2020 er Salomon Xreid. Utover dette satser jeg på flere motbakke, halvmaraton og maraton ila resten av året samt 2020

Margrethe på facebook
Instagram


Margrethe i Oslo Maraton.

Margrethe selfie på fjelltur.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.