Helle Manvik løp 178 km på 24-timersløp i London - endte på sykehus

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 29. Sep 2019

Helle Manvik løp Self Transcendence 24 Hour Track Race London 21.-22. september. Hun måtte gi seg etter 21 timer, men endte likevel på 5. plass i kvinneklassen med 178,031 km. Bilder er fra da hun vant Granan Backyard Ultra i juni. Nedenfor kan du lese hva som skjedde underveis i løpet.

Startfeltet i London. (Arrangørfoto)

Dagen før løpet skrev Helle på facebook:
Då är det snart dags igen🤩
Den här helgen springer jag och Reima Hartikainen ett 24 timmars lopp i London.
Jag kommer lära mig mycket nytt och få många nya erfarenheter på vägen!
För en 24timmars rookie som mig är det häftigt att få ta del av Reimas erfarenhet, hoppas jag kan kvittera för hans tålamod med ett anständigt resultat!
Ödmjuk och taggad inför uppgiften😅


Siden Helle gikk ut av løpet etter 21 timer var vi bekymret over hva som skjedde, så vi kontaktet henne for å sjekke opp:

Hei. 
Neida, ikke skadet som i «løperskade» men det var jo fryktelig varmt der nede, og jeg sprang uten support, så min ferdigblandede sportsdrikk ble sur etter bara 6 timer. Reima H prøvde å hjelpe meg litt med å fylle cola i noen flasker i steden, men disse ble fulle av maur, så også mine rosiner og nøtter. 
Så det ble til å prøve å klare seg på hva arrangøren serverte, men når jeg måtte drikke av kopper mistet jeg totalt kontrollen på hvor mye(lite) jeg drakk. 
Så endte opp på sjukehus med rhabdomyelosis og akutt nyresvikt når det var 3 timer igjen, etter å ha prøvd «virret rundt» i 2 timer. 
Kjempekjedelig att det var så mye rundt meg som gikk feil, for beina var riktig bra, og hjernen ville bare videre👍Neste gang skal jeg ha med support, og da skal jeg gjøre ett bra resultat, for selv om dette er noe helt annerledes en Trail var det veldig interessant!😅

Alle resultater


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.