Marianne Grøstad Nesje på 7. plass i Black River Run 100 miles

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 29. Sep 2019

Marianne Nesje løp inn til en flott 7. plass i Black River Run 100 miles. Hun brukte 24:12:43 på de 10x 16,1 km lange rundene i Västerås. 

21 av de 97 startende på 100 miles var kvinner, tre av dem var fra klubben, men Tone Øksenvåg og Andrea Liebe ga seg etter henholdsvis 50 og 40 miles.
Bildet: Marianne og Andrea på en av de første rundene. (Foto: Illich Vera)


Marianne skriver på facebook:
Black River Run gjennomført 👍 Løypa er en 16,1 km rundløype og den var nok annerledes og tyngre enn hva jeg hadde forventet. I forkant tenkte jeg «flat løype», men den var ikke det - faktisk en del bakker 😊 Løypa har også noen partier med sti med mye røtter og stein. Teknisk sti om natta synes jeg er vanskelig og jeg blir pysete og det går sakte. En del av løypa går langs en idyllisk elv og gjennom en kolinihage. Det er noen km med paddeflat asfalt som jeg syntes var tunge og sleit mye på beina. Alt-i-alt en fin løype, men tror ikke jeg tar den 10 ganger til 😬🏃‍♀️🙄 En mega takk til Tone og Andrea for supersuport ved hver eneste av de siste 4 rundingene. Det er damene sine som stiller opp det 💗 Nå er kroppen sliten 🙄

Marianne på broen. (Foto: Illich Vera)


Mariannes målgang.

Andrea skriver på facebook:
Black river run 2019 gikk ikke helt som håpet. For å være helt ærlig hadde jeg en liten anelse om at det ikke kunne gå og at det var litt vel dristig å starte. Hadde i alle fall bestemt meg for å være litt klok og ikke sabla sta og dumdristig.
Så etter en periode med behandling for bekkenlåsning var håpet om å kjøre hele 100 miles ganske lite. Ga meg på 64 km. En god langtur.
Men fikk da tid til å supportere fantastiske Marianne Grøstad Nesje som knalla til med et utrolig bra løp. For ei superdame🏃‍♀️. Og en herlig dametur med Tone Øksenvåg ble det en fin trio på tur.
Lenge leve fornuften og alle de fine løpene som venter i framtida. Nå blir det ingen lange løp før april 2020. Bare trenging. Det ser jeg frem til🏃🏻‍♀️🌺☺️

Andrea hygger seg med deltagere på en kortere distanse. (Foto: Illich Vera)


Se også kondis.no: Inger Haugland på 2. plass i Black River Run 100 miles

ALLE RESULTATER
Mange bilder i album på Flickr: BRR 2019
Løpets hjemmeside
Facebook 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.