Dan Boye Nilsen fullførte OCC

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Sep 2019


Dan Boye Nilsen fullførte OCC 29. august. OCC er den korteste løypa i UTMB, men like fullt et veldig tøft løp på 56 km med 3500 høydemeter.

Dan Boye har sendt oss denne rapporten:

- Etter å ha samlet nok ITRA poeng og deltatt i to loddtrekninger skulle jeg endelig få  løpe OCC løypa som er på 56 km med 3500 høydemeter stigning. Vi startet tidlig om morgen i Orsieres i Sveits og løp via Champex-Lac til målgang i Chamonix i Frankrike.  

- Løypa var til stor del bratt opp og ned med kuperte stier. Brukte staver mesteparten av tiden. Været var med oss denne dagen og hele løpet ble en fantastisk opplevelse i flotte omgivelser. Som relativ uerfaren fjelløper hadde jeg mindre fokus på sluttiden enn det å komme helskinnet i mål innenfor sperrefristene. 

- Kom inn på 12:50:45 som nummer 1319 av de 1605 som startet. Stemningen i Chamonix denne uka var fantastisk. Kan anbefales på det sterkeste. 

- Løpet ble for øvrig vunnet av Stian Angermund-Vik fra Norge.

Løpets hjemmeside

Resultater

Kondis.no: Stian Angermund-Vik vant OCC-løypa i Ultra Trail du Mont Blanc

Tilsammen 1474 løpere fullførte OCC. 1135 av dem var menn og 339 kvinner. 1605 starta, noe som vil si at drøye 8 prosent av løperne enten brøt eller ble tatt av maksimaltidene.

Dan Boye underveis i OCC.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.