Peter Jensen på 2. plass i Svanstul Fjelløp (43 km)

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Aug 2019

Peter Jensen løp er sterkt løp da han ble nummer to i Svanstul Fjelløp ved Skien, et 43 km langt løp med 14-1500 høydemeter. Han løp på 5 timer og 9 minutter, og var bare 8 minutter etter vinneren, og 16 minutter foran nummer tre. Det er helt klart at dansken kan løpe fjelløp!

Peter på 2. plass på pallen etter 43 km. (Arrangørfoto)

Kondis.no: 101 løpere fullførte Svanstul Fjelløp på 43, 25  og 10 km

Peter skriver på facebook:

Noen matematiske likninger er naturstridige:
⛰ + 🇩🇰 = 🥈
2. plass i Svanstul Fjelløp, Telemark!
43K og 1500 høydemeter på en særdeles våt dag💦
Sterkt undervurdert løp som jeg anbefaler flere å melde seg på.


Thomas
En annen fra klubben som var med var Thomas Christohersen. Han kom i mål etter 8 timer og 12 minutter i "finværet".

Thomas, som fylte 42 år dagen før løpet, skriver på facebook:
- Tusen takk for alle bursdagsgratulasjoner 😃🙏. Måtte jo feire med en ultra. Løp, svømte, og skle meg igjennom Svanstul fjelløp i går i skikkelig møkkvær 😃😃.

Ingunn:
Vår tredje deltager i løpet var Ingunn Ytrehus som kom på 3. plass i kvinneklassen. Sist i mål, men en flott prestasjon av 69-åringen.

Ingunn med medalje og premie. (Arrangørfoto)

Arrangøren skriver om Ingunn på løpets fb-side:

Vi hadde mange fantastiske prestasjoner på Svanstul Fjelløp i går. Jeg mener alle som kom seg gjennom sin distanse i går har all grunn til å føle seg godt fornøyd. Uavhengig av tid og plassering. Jeg kunne nevnt flere, men i denne posten tar jeg bare med den løperen som kom aller sist over målstreken i går kveld kl 1830. Ingunn Ytrehus fra Romerike Ultraløpeklubb/Northernrunners kom i mål og så ut til å være i forbausende god form etter 9 timer og 30 minutter ute i vann, gjørme og regnvær. Hun fortalte bla.a. at hun var blitt 69 år! Bare å ta av seg hatten for en slik gå på vilje. Hun fikk tilbud om transport til mål, evnt en snarvei eller to. Men nei. Masse applaus vanket fra oss som var igjenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.