Einar Hagemann fullførte Norseman (NXTRI)

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Aug 2019

Einar Hagemann debuterte på Ironman triatlon med å delta på Norseman 3. august, og det ble en positiv opplevelse selv om utskillelsen av hvem som kan kjempe om sort vs hvit trøye ikke favoriserer de som har løping som beste distanse. De 160 beste halvveis på den avsluttende løpingen får fortsette til Gaustatoppen for å sikre seg sort trøye, de øvrige går i mål ved Gaustablikk og mottar hvit trøye, som uansett er en sterkt prestasjon.

Svømmeren Einar gjør seg klar til debut på NXTRI. (Privat foto)

Einar skriver på facebook:

- Endelig er min første ironman fullført. Og ikke en hvilken som helst, #norseman Men aller først. Dette kunne jeg aldri klart uten mine 2 fantastiske hjelpere: Maria Loe og Marie Veslestaul. Det finnes ikke nok fine ord om hva dere har bidratt med gjennom den helgen. Utrolig respekt for det dere gjorde for meg. Du har jaggu holdt ut fra november Maria Loe, elsker deg❤️❤️❤️

Einar og Maria. (Privat foto)

- Jeg har vært et nervøst vrak i 2 uker nå før start. Og da særlig for svømmingen. Har bare hatt en tur på 4000m. Men da jeg kom opp av vannet etter 1t 15 min med brystsvøm, trodde jeg at klokka var feil. Men det stemte 😊. Var noe småsvimmel da jeg kom opp av vannet og skulle skifte he he. Sykling gikk litt trått med min lengste tur på 105 km før start 😂😂. Men det løsnet litt etterhvert. Så ble utrolig fornøyd med det også. Var plutselig blitt en fjellgeit.

Her går det tungt i motbakkene. Men 5:16 på den avsluttende maratondistansen var sterkt.  (Privat foto)

- Jeg lå litt dårlig an da jeg kom inn på T2. Nå skulle det løpes. Hadde egentlig gitt opp svart trøye, 160 beste til cutoff ved Gaustablikk. Jeg lå på 205 plass. Men tenkte, det er jo bare å gi det et forsøk. Så jeg la ut i et bra tempo. Plukket 40 stykker frem til Zombie Hill. Men da var det bokstavelig talt veggen som møtte meg. Der var jeg på 165 plass. Det var helt tomt. Men resten av veien opp til en fullført Norseman og hvit trøye ble en tung med fin opplevelse allikevel. Må også takke Hermann Hagemann og fadern som heiet som gale fra imingfjell og til Gaustablikk. Og Frank Herbro og Øystein Johannessen som hadde fikset med hytte, middag og stamp etter målgang. Takk alle som fulgte med og heiet hjemme ifra.

- Dette var et stort øyeblikk 😊🏊‍♂️🚴‍♂️🏃‍♂
- Dette har vært min beste opplevelse som mosjonist
Ps: gikk ned 5 kg på lørdag 😂😂

Triatlet med hvit trøye. (Privat foto)

Kondis-reportasje fra NXTRI
Hjemmeside
Facebook
Alle resultater


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.