Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 28. Jul 2019

Therese Falk vant som ventet Bømlo Ultrafestival, 300 kilometer på 5 dager i strålende sommervær og nydelig vestlandsk natur.  To og tre dager før løpene på Bømlo vant hun Rallarvegsløpet, hvor går egentlig grensen for Therese?

Therese på siste kveldens middag, premieutdeling og konsert. (Foto: Per Christian Anfinnsen)

Se kondis.no reportasje fra siste løp (link til de andre løpene)

300 kilometer til tross, det hun tilsynelatende er aller mest fornøyd med er den "lille" toppturen til Siggjo 474 moh. Vi andre er nok mest imponerte av alle kilometerne hun legger bak seg på asfalten.

Asfalten er Thereses hjemmebane. (Arrangørfoto)


Vi kontaktet Therese før siste dags løp og fikk en minirapport:

- Vi koser oss i nydelig natur og sydensk sommervarme. Vi får virkelig sett Bømlo fra sin beste side, og den siden er bra, sier Therese Falk.
- Når det er sagt er jeg mest fornøyd med å ha forsert Siggjo - et fjell med steinur og hengebroer. Ble en del aking på rompa ned, da jeg ikke akkurat er en fjellgeit, ler hun - og vi har jo sett det gjennom årene at hun skygger unna terrengløping.
- Når det gjelder kropp i forhold til løping og varme er vi flinke til å legge lista der den hører hjemme. Drikker mye og roer ned tempo. Så det går bra, sier Therese, som likevel sier:
- Det er tøft å skulle løpe 300 kilometer på seks dager uansett hvor god form man er i, og jeg hadde aldri gjort det på egenhånd. Så at dette er god trening med tanke på VM i Albi er det ingen tvil om.
- Når man i tillegg får dele musikalske og kulinariske opplevelser - i tillegg til all løpingen i den flotte naturen - med så mange kjekke folk er dette en sommerferie av det beste slaget.


Det var varmere enn varmt, og godt å kjøle seg ned. (Arrangørfoto)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.