Snorre Stray fullførte Eiger Ultra 51K

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Jul 2019

Snorre Stray har vært i sveitsiske Grindelwald og løpt Eiger Ultra Trail der han 19. juli fullførte den tøffe 51 km lange løypa på 12.22.58 ( 586. plass).  Thomas Stordalen startet på den tøffe 101-kilometeren (6700 hm), men måtte gi seg etter 32 km.

Snorre skriver på facebook etter løpet:
- Da flere lurer på hvordan det gikk, så får jeg lage en siste post om Eiger ultra trail! Fantastisk løp og jeg har innsett jeg trives bedre oppover enn nedover.. 3100 høydemetere ned ble tøft for beina! Idag er kroppen totalt mørbanket🙄 Målgang på 12 timer, 22 minutter og 58 sek - veldig fornøyd🏆🤘🏻
Nå gjenstår bare å finne neste løp for så å gjøre plass i kalenderen🗓

Løpets hjemmeside
Alle resultater


Thomas skriver bl.a. på facebook:
- ”Without struggle and failure in life we cannot grow.”

- Idag var det slutt for min del etter 32 km, nesten 7 timer og 2000 høydemeter. Jeg har lært mye om meg selv de siste månedene, både når det kommer til grenser og begrensninger. Idag innså jeg endelig det siste og selv om jeg virkelig ønsket å fullføre dette løpet skjønte jeg tidlig at det ikke ville gå. Jeg har lagt ned utrolig mye arbeid, tid og penger i denne reisen men jeg angrer ikke et sekund. For meg er veien målet og løpet idag var bare et løp. Jeg har vokst som menneske dette året og tatt nye steg som løper men jeg har også innsett noe jeg burde innsett for flere år siden. Vandring og gåing i terreng og fjell er noe jeg kan gjøre uten startnummer. Etter ferien skal jeg sette meg ned med blanke ark og et tegnebrett.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.