Andrea Liebe vant Cyprus Ultra Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 31. Mai 2019


Andrea Liebe og Marianne Nesje deltok i Cyprus Ultra Marathon 25. mai, og for Andrea endte det med seier i kvinneklassen og 5. plass totalt. Marianne måtte gi seg etter 38 km i den stekende varmen.
(Foto: Mia Eriksson)

Litt spesielt er det når arrangøren skriver: "One of the toughest 50 km running challenges in the world" og samtidig opererer med en maksimaltid på 8 timer. Løypa har 1400 høydemeter og er "løpbar" hele veien, men den store utfordringen for mange er nok varmen.

Resultatsiden er ikke oppdatert, men vi ser at vinneren i herreklassen (se bilde nedenfor) satte suveren løyperekord med 4:50 selv om det var det varmeste Cyprus Ultra hittil. Andrea kom i mål på 7:40.

Andrea og amerikanske Peter Bermant fra Utah U.S.A (Arrangørfoto)

Andrea skriver på facebook:
Brutalt 50km løp i en varme som kan ta livet av en😅 Herlig selskap av Marianne og verdens beste support av Mia. Måtte duppe hender og hue i en pose med isbiter hver gang jeg kom til basen.
Det ble en 1. Plass og nr 5 totalt. Veldig fornøyd med å komme meg i mål. Ekstremt hyggelige folk som arrangerer.  

Andrea før start. (Foto: Mia Eriksson)

Marianne:
Godt humør før start. Jeg ga meg etter 38 km. Da hadde jeg sjaket både oppover bakker og nedover bakker en god stund. Jeg har fått bekreftet at temp på over 30 og steikende sol fra skyfri himmel absolutt ikke er noe for meg. 😬sko og utstyr funka bra, men det hjelper jo ikke så mye når kroppen nærmer seg kollaps. Har hatt en super tur, herlige venninner å reise sammen med Andrea Liebe og Mia Eriksson 😁

Marianne før start. (Foto: Mia Eriksson)

Arrangørbilde fra starten.

Løpets hjemmeside
Løpets facebokside


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.