Nytt medlem: Edna Grepperud

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Apr 2019

Edna Grepperud (49) fra Oslo - opprinnelig romeriking fra Aursjkog-Høland - har meldt seg inn i klubben. Edna fikk smaken på lange løp da hun bodde i England noen år, og debuterte på ultraløp i 2015. I år kommer omsider hennes andre ultraløp; hun er påmeldt til Romeriksåsen på langs.

"Tenk hvor få det ville vært på startstreken om bare de raskeste løperne sprang!"


Edna om seg selv:

Jeg er 49 år fra Oslo, opprinnelig i fra Aurskog-Høland – og har løpt i Romeriks-skoger i fra barnsben av. De lange distansene fikk jeg imidlertid først smaken på da vi bodde i England fra 2015. 

Her løp jeg blant mye annet mitt første ultraløp; 50 km Braughing to Cambridge (se bildet), da et løp i «The Ultra Challenge Series». England er jo i en klasse for seg når det gjelder løp og løpsarrangement, så det ble med noen fantastiske løpsopplevelser og medaljer hjem derfra.

Tilbake i gamlelandet har det vært noen skader og reparasjoner på en etterhvert halvgammel kropp, men løpeskoene er funnet frem og jeg er i relativt god rute til #nye50før50 i RPL hvor jeg har sikret meg startnr 108 (lucky eight!).

Det hører også med til historien at jeg er en slow-runner som neppe vil dra i land noen klasseseire uansett hvor gammel jeg blir, men tenk hvor få det ville vært på startstreken om bare de raskeste løperne sprang!

Med ønske om å oppnå en negativ split i livet – løpe mer i årene «50 til 100» enn «0 til 50» - melder jeg meg inn i klubben og håper på at medlemskapet vil gi meg inspirasjon og motivasjon til å holde det gående i mange mil til!

Instagram - @ednagrepperud


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.