Nytt medlem: Henning Brøvig Hanssen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Apr 2019


Henning Brøvig Hanssen (37) fra Lørenskog - eksildrammenser - har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Henning pent antrukket, lettere poserende (musserende) i et busskur før halvmaraton i fjor høst (hehe, hans egen beskrivelse av bildet).

Henning om seg selv:

Eksil-drammenser bosatt i Lørenskog. Har hatt løping som hobby/måte å holde kropp og sjel i vater de siste 10 årene – løping gjør noe med hodet. Løping som treningsform var tidligere helt «ukjent» for meg (og heller ikke særlig interessant – jeg var jo musiker), frem til jeg helt ut av det blå meldte meg på halvmaraton (Oslo Maraton) i 2009 (og har deltatt siden, både hel- og halv). 

Har strengt tatt ikke løpt lengre enn maraton-distansen, men sesongens hårete mål er Ultrabirken (påmeldt). Løper i gjennomsnitt 40-60 km i uka. Er glad i asfalt, men må søke innover i skogen straks vinteren slipper taket.

Er håpløst og lidenskapelig interessert i musikk og mat, har fint kjøkken og ei furtebu med altfor mange instrumenter. Utdannet, og jobber som musikkterapeut (og blir antakeligvis klubbens eneste av sitt slag).

Er i utgangspunktet fryktelig ustrukturert når det kommer til systematisk trening, og håper å plukke opp noen tips (som hva i all verden skal man ha med seg i løpesekken under en ultra?).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.