Bra løping av Kenneth og Cato i Ecotrail Paris 80 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Mar 2019

Kenneth Dæhlen og Cato Hansteen har vært i Paris der de lørdag 16. mars løp Ecotrail de Paris, det eldste av Ecotrail-løpene. Begge løp den lengste distansen som er oppgitt til 79,9 km med 1413 høydemeter.

Kenneth løp på 8:45:48 og ble nr 264 av 1772 fullførende herreløpere. Cato brukte 9:12:54 og ble nummer 375 av herreløperne.


Kenneth skriver på facebook:
- Ecotrail Paris 80 km gjennomført i går sammen med han karen her (bildet ovenfor) . Veldig fint løp i fantastiske omgivelser. Skulle under 9 timer, og håpet på 8:30 på en god dag. Så da var det greit å havne midt i mellom på 8:45.Pers med 2.5 time fra Oslo i fjor. Kroppen var bra i store deler av løpet, men måtte jobbe litt med meg selv rundt 35-40 km da magen ble litt slitsom. Men 10 min på toalett gjorde susen. Målgangen på dette løpet var helt magisk, da vi skulle oppe til 1 etasje på Eiffeltårnet. Den mest spektakulære og verdifulle avslutningen på et fantastisk løp. Takk Ecotrail Paris. 

Vi kontaktet Kenneth for å få en sammenligning med Oslo-løypa:

- Det var veldig mange bratte bakker, men ikke så lange. Jeg vil si at Oslo var lettere selv om det var flere høydemeter. Men det som var av stier var veldig fine og veldig løpbare for asfaltløpere som meg. Avslutningen var helt rå og spektakulær som ikke Oslo kan måle seg med. Det var også veldig artig at vi løp fra dype skoger til helt urbane strøk. Skikkelig bra. Totalt sett likte jeg Paris bedre enn Oslo.


Løpets hjemmeside


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.