Nytt medlem: Veikko Lehtonen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 13. Mar 2019


Veikko Lehtonen (40) fra Holter i Nannestad har meldt seg inn i klubben. Veikko er finsk, men har bodd og jobbet i Norge i 3 år. Han debuterte på maraton i 2016 og ultraløp i fjor.

Veikko om seg selv:
-Jeg er 40 år, fra Finland. Jeg flyttet til Norge for 3 år siden og samtidig jeg begynte løpe. Vi bor i Eltonåsen, og Romerike er et fint område for terrengløping. Jeg visste ikke tidligere at løping kan være så deilig. Jeg har ikke løpe så mye langt tidligere, men i fjor jeg begynte løpe mer og lenger. Nå skal jeg prøve å trene mer systematisk og målrettet. Jeg løp min første maraton 2016 i Oslo. 

- I fjor jeg løp jeg min første terrengmaraton i Nuuksio Classic Finland 42km (toppbildet) og første ultraløp (55 km) var Pallas – Hetta i Norra Finland (bildet nedenfor).  I år jeg skal løpe NUTS Karhunkierros i Kuusamo 25. mai (83km) og Vaarojen Maraton - Marathon of Dangers i Koli 5. oktober (65 km).  Nå jeg har lyst til å se om jeg finner en fin konkurranse i Norge også.


Løypevakt i RPL50 en liten joggetur hjemmefra
Han forteller at han også var interessert i Romeriksåsen på Langs, men det var solgt ut. Nå har han i stedet tilbudt seg å være løypevakt ved Grøsåkervangen, der løperne tar av fra vei og inn på sti omtrent ved passering 40 km.

Veikko skriver også at det skulle vært fint å trene sammen å ikke bare alene. -Derfor jeg tenkte at det skulle bli fint å være medlem i en ultraløperklubb og kanskje få gode hint om hvordan jeg kan trene bedre.  

Jeg lærer norsk fortsatt så håper at kan forstå, skriver Veikko. Vi forsto godt hva han skrev selv om vi ovenfor har rettet opp litt i norsken hans.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.