Ninette på 8. plass i W45 i Marató de Barcelona

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Mar 2019

Ninette Banoun var ikke skikkelig restituert etter 160 km i Espoo to uker tidligere, men løp likevel inn til tiden 3:21:00 i Barcelona Marathon 9. mars. Det ga henne en sterk 8. plass i klasse W45 og 78. plass totalt i kvinneklassen.

I Norge løper jo evigspreke Ninette i K55-59 allerede i år, men internasjonalt er det fødselsdatoen som gjelder (oktober), slik at hun altså ble nummer 8 i W45 i stedet for vinner i W55.

Ivar løp på 5:12:19
Ivar Svendsen løp også i Barcelona, der han fikk en tung andre runde og endte opp med tiden 5:12:19.
- Selv med total sprekk så kom jeg i mål denne gangen også. Blei en fin og rolig 2 halvdel, fikk tid å se meg
litt rundt, skriver Ivar på Facebook. Bildene der vitner om en fin storbytur.

Se omtale på kondis.no:
Petter Unstad og Maryna Novik raskest av 65 norske som løp Barcelona Marathon

I en epost sier Ninette:
- 8.plass i W45 når jeg straks fyller 55 er vel ok.  Var selvsagt ikke godt nok restituert etter Espoo´s 160km for 2 uker siden, noe som positiv split med 10 min (1:35:02 og 1:45:59) klart sa fra om.  Har ikke trent på maratonfart på lenge.  Så da er det kanskje håp om å klare under 3:15 litt senere.  Har forøvrig fått plass på Sparthatlon, så da blir det mye asfalttrening frem til september!

Det med Spartathlon blir jo interessant, der er også Cecilie Holmgren klar for deltagelse på nytt i løpet hun imponerte på i fjor. Det blir det nok litt overdistanse for 24-timersspesialistene.