Nytt medlem: Øivind Christian Thuen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Feb 2019

Øivind Christian Thuen (35) fra Lørenskog har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Øivind på en treningstur i Østmarka, i hjemkommunen.

Vi ser at han allerede er påmeldt til Romeriksåsen på langs, noe han åpenbart har gledet seg til, han sikret seg startnummer 2 av de 300 som har fått plass.

Øivind om seg selv:

Begynte opp med løping igjen i sommerferien 2018 og løp i september i fjor mitt første maraton (Oslo Maraton) etter et veddemål med kona mens vi satt på en pub i Italia 6 dager før start. 

Har for sesongen plan om å løpe Backyard Ultra Ås, Ecotrail Oslo (80), Romeriksåsene på langs samt Berlin Marathon. Finner største glede av å løpe i skogen, men pga tiden legges mange av turen til eller fra jobb.

Har vært ganske gradvis økning på trening siden sommeren. I forhold til konkurranse blir det i år litt flere enn i 2018, men tenker de fleste er mer for å lære enn målet om prestasjonen i seg selv (unntaket er vel Berlin hvor målsetting er litt lettere å forholde seg til enn i skogsløp og nye distanser) 

Løp også en god del for 4-5 år siden, men en langvarig skade (PF), mye jobbing, og så en sønn, gjorde at trening havnet langt bak i prioriteringen 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.