Therese Falk stemt fram som Årets Ultraløper 2018

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Jan 2019


Therese Falk er kåret til Årets Ultraløper for tredje år på rad, men det er første gangen dette avgjøres ved at andre ultraløper stemmer på de nominerte løperne. Det satte hun ekstra stor pris på:

Gratulerer som Årets Ultraløper 2018!
- Takk, dette var skikkelig stas! Det har jo unektelig vært mer spennende med avstemning enn det å «bare få vite det». Å bli stemt fram av andre ultraløpere gjør det hele ekstra fint. 

- Om jeg hadde ventet å bli kåret? Jeg har jo hatt et håp om å det, men så kunne det jo godt hende at de fleste tenker som meg: At det er trailløperne som driver med «the real deal». Og da hadde jeg jo ikke hatt nubbesjanse, asfaltløper som jeg er.

-Hvor glad jeg er? Ca tusen. Jeg nådde ikke målet mitt om 240km på 24 timer i 2018. Og selv om jeg gjorde mye annet bra er det klart at det er noe jeg jobber mot. Prisen som «årets ultraløper» er helt klart en god motivasjon for videre arbeid mot målet. Men aller viktigst er det å bli stemt fram av andre medløpere. Det gjør at jeg gleder meg litt ekstra til å bli med på en masse løp. Aller først er Maratonkarusellen i Bergen i dag. Deretter Bislett 50 km i februar. Så tusen takk! (red. anm.; hun vant maratondistansen i Bergen). 

Bildet er fra NM 24-timers på Bislett i 2017 der begge ble norgesmestere. (Foto: Per Inge Østmoen)


Se hele omtalen på kondis.no: Taranger og Falk stemt fram som Årets Ultraløpere 2018


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.