Henning Lauridsen fullførte sitt ellevte 100-milesløp i belgiske Bello Gallico

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Des 2018

Henning Lauridsen løp sitt ellevte 100-milesløp 15.-16. desember i belgiske Bello Gallico. Selvsagt fullførte han, og på et sterkt resultat. Etter 27 timer og 46 minutter løp han inn til 55. plass av de 158 som startet (101 fullførte).

- Julen ble innledet med å løpe det 163 km lange Bello Gallico 100 Miles i Belgia. Værgudene sørget for ekte norsk vær med rikelige innslag av sludd og snø. Gjørme var det nok av lokalt. Løpet ble mitt ellevte hundre miles løp og mitt andre i prosjektet "100 miles uten proper trening", skriver Henning på Facebook.


Foto: Henning Lauridsen


I noen andre kommentarer skriver han:

- Jeg gikk ekte norsk vinterstemning på natten, men på morgenkvisten på søndag ble det mildere og snøen og gjørmen blandet seg til en deilig suppe.

- Av de som startet var det 40% som brøt løpet, jeg regner med at de fleste hadde rotet bort tiden med å trene og forberede seg! 

- Jeg tror jeg skal prøve å komme tilbake i normal form igjen, da dette er litt for brutalt for kroppen Det har likevel vært gøy å teste ut hvor stor betydning hodet har i denne sporten. Av de 160 på startstreken var jeg antakelig den som vært dårligst (fysisk) trent. De 60 som brøt må ha vært i bedre fysisk form enn meg, men det hjelper liten hvis hodet sier stopp.

Løpets hjemmeside
RESULTATER

Hennings blogg et par dager senere: Bello Gallico 100 Miles - nå er jeg unik

Foto: Henning Lauridsen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.