Nye adgangskort på Bislett fra 1.1.2019 (gjelder trening hverdager 17-19)

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Des 2018

Nye adgangskort til Bislett gjeldende fra 1.1.2019. De deles ut allerede nå.
Du får adgangskort ved å vise kvittering for betalt lisens.
Lagre denne linken: https://mosjon.friidrett.no/lisenssjekk i tilfelle du må lete fram dokumentasjon fra NFIFs sider: Se også nedenfor.


Trening på Bislett

Trening innendørs på Bislett kan være interessant både sommer som vinter, avhengig av vær og hva slags type trening man ønsker å gjennomføre. Da er det viktig å være klar over at Bislettalliansen ved hjelp av NOKAS strengt håndhever hvem som kan trene på hverdager i tidsrommet 17:00-19:00*.

I dette tidsrommet er treningen forbeholdt klubber tilsluttet Norges Friidrettsforbund. Det betyr at det gjelder også for oss.
*unntak onsdager, da er det bare barn/ungdom som får trene kl 17-19.

Nye adgangskort deles ut på Bislett fra 1.1.2019
Du får adgangskort ved å vise kvittering for betalt lisens.
Se også nedenfor.


Fra høsten 2015 må du ha løst løst lisens (NFIF) for å trene i tidene avsatt til aktive løpere. Dersom du er registrert i NFIFs lisensregister som aktiv utøver kan adgangskort hentes ved inngangen for trening ved å oppgi klubb og etternavn, og vanligvis bes det om kvittering på betalt lisens siden vaktene ikke har oppdaterte lister.

Info om lisens
 Lisens kjøper du HER

Før 17:00 og etter 19:00 samt i helgene er det fritt fram som tidligere. Treningstider på Bislett

OBS OBS, når dere skal trene på Bislett må dere sjekke linken til "terminlista" Det er stengt ved spesielle arrangementer, mest på dagtid


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.