Henning løp sitt tiende 100-miles løp og dermed forsvant skjegget

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Okt 2018

For nyttårsaften for godt over to år siden ble det bestemt (av hvem?) at Henning måtte ha skjegg inntil han hadde løp ti 100-milere. På facebook kunne vi søndag kveld se en video lagt ut av Henning som barberer vekk nesten alt skjegget. Han sparte en bart, så ikke forandringen skulle bli for voldsom. Vi antydet i en kommentar at ingen ville savne det stygge skjegget, men kort etter svarte Henning: - Kona mi vil faktisk ha skjegget tilbake


Videoen: Skjegget som forsvant


Henning skriver på facebook:
- Skjegget måtte være der inntil jeg hadde fullført ti 100-miles løp. I morges fullførte jeg Grindstone 100 i Shenadoah-fjellene i Virginia og Vest-Virginia. Løpet regnes som det hardeste 100-miles løpet på østkysten av USA, og mitt prosjekt var å finne ut om man kan fullføre uten å ha trent noe særlig. Det kan man, men det anbefales ikke da det er veldig veldig vondt. Uansett er skjegget borte😁 Det tok meg to netter å komme i mål. og hallusinasjonene natt to var i verdensklasse. En liten Robert Mugabe med stort hode satt ved stien og skravlet med meg og jeg møtte en veldig lang sau.


If you want to finish, well, just keep in mind this is, without a doubt, the hardest 100 miler east of the 100th meridian. Now that you’re hooked, Grindstone is going to be an incredible adventure for each and every entrant. From the beautiful start/finish location at Camp Shenandoah to the monster climbs and the solitude of single track ridge running, you just can’t beat Grindstone… but you can try!  
Løpets hjemmeside
Resultater
Henning fullførte Grindstone 100 på 36:41:20 (192 av 257 startende)... en flott innsats etter en så lang skadeperiode!

- Det var viljestyrken jeg ville teste. Jeg pleier å tyte om at i lange ultraløp dreier 90 % seg om viljestyrke og fant ut at jeg må sjekke om det stemmer. Elendig treningsgrunnlag (1,5 mnd) til tross, det funket men var utrolig tungt natt nr 2, sier Henning på facebook.

Han skriver også: - Det var utrolig deilig å være i gang igjen. Har savnet den fantastiske sporten vi er så heldige å kunne drive med.

Blogg?
Vi blir vel heller ikke overrasket om det kommer et nytt innlegg på bloggen "Langtur" om ikke lenge - etter 3 måneders total stillhet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.