Nytt medlem: Sofiia Granheim

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Sep 2018

Sofiia Granheim (35) - den spretne skåningen i Romeriksåsen på Langs - har meldt seg inn i klubben. Tidligere har hun konkurrert for treningsgruppa Midtlivskrise i Lycra, men heretter blir det altså Romerike Ultraløperklubb. Sofiia bor i Blaker, som snart innlemmes i Lillestrøm kommune.

Sofiia Granheim 35 km ut i sitt første ultraløp, årets Romeriksåsen på langs. Vi ser også Roy Kenneth Støle som også har meldt seg inn (se neste nyhet) og Tone Øksenvåg. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Sofiia (med to i'er) om seg selv:

En smågæren, sta og blid skåning som kom til Norge 2005 for å sommerjobbe. Blev en lang sommer! Begynte å løpe for 1 ½ år siden for å få en pause fra hverdagens stress og mas og for å finne tilbake til meg selv. Selvfølgelig måtte jeg ha et mål og det blev Sentrumsløpet under 50 min.

Sen blev det mitt første halvmaraton i Oslo da jeg i tillegg tok 10 for Grete. Etter dette skjønte jeg at det var langdistanseløp jeg ønsket å satse på. Har siden dess løpt lenger og lenger distanser og i somres løpte jeg mitt første ultra- Romeriksåsen På Langs. Det var ikke mitt siste! For en god opplevelse!

I helgen løp jeg No Finishline natten til søndagen, 70 runder! Som opptatt småbarnsforelder til 3 stk gjeller det å være kreativ for å få inn langpassen! Til helgen venter UKA Pain Ultra 47 km i svenske Älvdalen og i november har jeg selvfølgelig klart å melde meg på Bislett 24 h i sterk tro om å klare medaljedistansen på 130 km… Oslotrippelen venter i 2019!

Jeg dras ubevisst til ekstreme ting og jeg gleder meg til å dele min passion for løping med medlemmene i klubben!

Instagram: Sofiia_runner
Sofiia på facebook


Flere Sofiiabilder:

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.