Arne Martinus forsvarte fjorårsseieren i Anholt Maraton med solid margin

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Sep 2018

Anholt er ei lita øy midt i Kattegat med bare 160 fastboende innbyggere (og noen flere seler). Her arrangeres Anholt Marathon med maraton, halvmaraton og 10 km. Arne Martinus Lindstad vant årets maratondistanse overlegent med tiden 3:11:19, en halv time foran andre løper i mål. Han vant også i fjor på 3:20:25, men i år løp han enda fortere og vant enda mer overlegent.

Arne på facebook:
- Anholt marathon 2018. Første gang jeg har startet et løp som tittelforsvarer 😱Men det gikk bra, selv om det var forferdelig tungt. Hadde krampetendenser allerede halvveis, men holdt det i sjakk med å holde et ganske jevnt og ok tempo. Kom i mål på 3:11,18. Like hyggelig som ifjor, trivelige folk, supre funksjonærer og god stemning hele dagen. Det hele ble kronet med en fantastisk buffet på kvelden. 


Løpets hjemmeside
Resultater på Sportstiming

Topp 3 på maraton (26 deltagere):

13:11:19Arne Martinus LindstadRomerike Ultraløperklubb NOR
23:41:01Tom MadsenMariagerLøberne DEN
33:41:37Erik PedersenAuning DEN

 
Fra starten på maraton (privat foto)

På stranda med det kjente landemerket Anholt fyr nord på øya. Kystlinjen er ca 25 km, så en maraton må nødvendig bli mer enn en enkelt runde. På løpets hjemmeside er løypa beskrevet slik:
- Et "ørken"maraton igennem Nordeuropas eneste "ørken" ud til Anholts smukke fyr og tilbage langs en af strandene for derefter at løbe på halvmaratonruten. (privat foto)

Fantastisk landskap (privat foto)

Etter løpet, sammen medsin svenske kjæreste Maja (som ble nummer 2 av alle (inkl. gutta) på 10 km. I midten er norske Silje (privat foto)

Etter løpet var det grillparty!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.