Nytt medlem: Isabel Aarnes

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Aug 2018

Isabel Aarnes (34) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har allerede rukket å løpe to løp for klubben, begge sist helg da hun løp Kystleden halvmaraton på lørdag og Ragnar Nygård Ultra 50 km på søndag. Svært mange av dere kjenner allerede denne gladjenta som nå er medlem av klubben. Den største utfordringen blir å finne klubbtøy til henne, hun vil helst ha det i sort + lilla/rosa.

Bildet er fra Romeriksåsen på langs i år, der hun stolt viser fram den flotte medaljen. Og bildet er ikke tilfeldig valgt, hun elsker nemlig medaljer. Hun siklet også etter den like store prestasjonsmedaljen for Bislett24, men våget egentlig ikke melde seg på. I siste minutt tok hun likevel mot til seg og sikret seg den 160. og siste plassen til årets Bislett 24-timers. Nå er hun i hardtrening (f\ref helgens to løp).


Isabel om seg selv:

Isabel, en gladlaks på 34 år som bor i Oslo. Jeg startet å trene i 2013 og deltok i mine første konkurranser i 2014. Løp mine 2 første maraton september 2014 og 2015 og mitt første ultraløp på Bislett 50km februar 2016. I 2016 hadde jeg også en innsamlingssak til Kreftforeningen hvor jeg samlet inn litt over 40.000 kr ved å løpe 544km og sykle 571km i konkurranser i løpet av 2016 sesongen. Ganske stolt av det.


Den rosa påskeharen. (Påskeharemaraton 2016)


Per i dag har jeg totalt løpt 6 ultraløp (lengste Ecotrail 80km) og 19 maraton. Jeg har også deltatt på sykkelritt, både grus og landevei og tatt Furusjøen rundt rippelen og Birken trippelen (ski, sykkel og løp). I begynnelsen når jeg deltok i konkurranser handlet det om å forbedre tidene, mens nå har jeg gått over til å heller jakte antall løp (maraton og ultra) og deltagermedaljer/premier enn å jage etter tider. Jeg er treig, men seig og da passer jo lange løp bra. Jeg kommer alltid i mål, bortsett fra 1 DNF på Preikestolen maraton i 2017 (5 ganger opp og ned Preikestolen) da jeg ikke rakk cutoff tiden (som de for øvrig har utvidet i 2018), så dit må jeg vel tilbake.

Jeg tror jeg nå har lært meg å aldri si ”det skal jeg aldri gjøre” når det gjelder løp og den slags, for der har jeg tatt en del feil de siste årene… Siste gang med at jeg sa ”jeg skal aldri løpe 24 timers løp”, men det skal jeg visst gjøre på Bislett 24. november i år…


Fra Oslotrippelen 2016.


Hovedgrunnen til at jeg holder på med det her er alle de flotte menneskene som jeg møter på min vei i løpemiljøet, veldig sosialt og hyggelig. Så kommer det med å holde seg i form rent fysisk og helsemessig som en bonus.

Ellers så liker jeg godt å gå turer i fjellet og oppleve naturen, både i Norge og utlandet. Så er jeg også veldig glad i å ta bilder for å beholde minnene fra alle de gode opplevelsene. Bildene bruker jeg til å lage årsbok for hvert år, så om dere ser en ”galning” med mobil som ber om oppstilling til bilder før/etter løp, så kan det være meg J Jeg var faktisk med i en reklamefilm som gikk på tv før jul i fjor for Cewe fotobok og boken som jeg har laget med mine personlige bilder står utstilt i alle Japan Photo butikkene i Norge, så bilder er viktigJ


Fra en fjelltur i Alpene i sommer, Zermatt i Sveits hvor man ser Matterhorn i bakgrunn.

Nå syntes jeg det var på tide at jeg meldte meg inn i Romerike ultraløperklubb da jeg på en måte føler jeg er medlem siden jeg kjenner så mange i klubben, så da er det på tide å gjøre det offisielt.


Isabel på facebook


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.