Jon Asphjell raskest av våre fire løpere i 100Meilen Berlin (Harald Krogh på bildet)

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Aug 2018


Oppdatert artikkel.
Det var Jon Asphjell som var raskest av våre løpere i 100milesløpet Der Berliner Mauerweglauf, eller 100Meilen Berlin som er det navnet som brukes mest. 

Nest raskest var Harald Krogh, som vi ser på bildet ovenfor som er tatt av Terje Holter. Thomas Stordalen og Morten Haukeland fullførte også godt innenfor maksimaltiden.

Makstiden på dette 100-milesløpet er 30 timer, og selv om den japanske vinneren løp på imponerende 13:17:41, var det hele 54 av de 313 deltagerne i herreklassen som endte opp med DNF. Det var totalt 1092 høydemeter i løypa som gikk på varierende underlag.


Våre løpere (313 deltagere i herreklassen totalt):

139ASPHJELL, JonOslo (innmeldt etter påmelding)M4023:10:58
210KROGH, HaraldRomerike UltraløperklubbM4526:14:33
216STORDALEN, ThomasRøa ILM4026:53:16
236HAUKELAND, MortenRomerike-UltraløperklubbM4028:40:47Hvert år hedrer løpet en innbygger som ofret livet i det gamle regimet, og i år var det Jörg Hartmann som ble hedret. Han var det yngste offeret, og ble skutt av grensevakter da han var 10 år. Hver løper ble oppfordret til å ha med seg en leke, som vi la ned på en minnestein underveis i løpet., skriver Harald Krogh på sin facebookside sammen med dette bildet.


Fra løypa (arrangørfoto)


Løypa...


Alle resultater

Løpets hjemmeside 


Jon har lagt ut en video og skriver på facebook:


- Berlin, ich liebe dich.
- 160 km med løping i Berlinmurens fotspor. Fantastisk og fryktelig tungt. Takk for alle som fulgte med på tracking!

- Og ja; det jeg sier i videoen er "aldri mer!", men det må vi komme tilbake til.

Ny video lagt ut 1. september:
En svett video fra min dag og natt gjennom min første 100miler. Berlin Wall Race 11. august.


Harald skiver på facebook: (Foto Terje Holter

For et døgn! 2018-utgaven av Mauerweglauf ble min debut på 100miles.  Med meg hadde jeg Terje Holter på sykkelsupport i løypa som går rundt Berlin der muren en gang sto.  Den 161km lange løypa tok oss gjennom for meg ukjente steder rundt byen, så det var mye å se👍

Løpet gikk fint, da min support hele tiden passet på at jeg hadde det best mulig underveis. Vi hadde 26 matstasjoner underveis med alt man kan tenke seg av vått og tørt.👍 Vi gikk heldigvis klar av hetebølger, og det var nok de siste 4 timene som var tøffest hvor kreftene ebbet helt ut. Da hadde vi vært gjennom en rimelig kald natt stort sett inni mørke skoger, så det var utrolig godt å komme i mål på morgenkvisten.Tiden ble 26.14Thomas før løpet. (Privat foto)


Thomas skriver på facebook: 

- Er helt tom nå, både fysisk og mentalt. Det var 26 timer og 53 minutter jeg ikke kommer til å glemme med det første. Forstår ikke helt at jeg har klart dette. Men at jeg har vilje av stål fikk jeg virkelig bevist for meg selv. Nå skal kroppen få en lang og god periode med hvile og restitusjon. Dette skal nytes i lang tid fremover. 

Thomas etter løpet. (Privat foto)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.