Nytt medlem: Chelsea Fox

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Jul 2018


Chelsera Fox (35) fra Longyearbyen (!) har meldt seg inn i klubben. Amerikanske Chelsea har bakgrunn fra mountainbike og snowboard, men etter hvert har løping blitt hennes favorittgren, noe som ikke er bare enkelt når man bor på Svalbard.

Snart løper hun Svalbard Spacerun på hjemmebane, og i oktober løper hun Sörmland Ultra sør for Stockholm, et populært 50 km terrengultraløp som vi kan anbefale for de som ser etter et nytt ikke alt for tungt løp.


Chelsea skriver om seg selv:

- Jeg er fra USA, men har bodd i mange land før jeg endelig bosatte seg i Norge på Svalbard. Hele mitt liv har jeg vært en XC mountainbike racer og freeride snowboarder. I 2013 begynte jeg å løp for cross-trening, og kjærligheten min for å løpe løp tok over og ble min favorittsport. 

Jeg elsker å tilbringe hele dagen på fjellet, så det var bare snakk om tid før jeg begynte å trene for ultramaraton. Løping på Svalbard er vanskelig fordi vi ikke kan forlate byen uten rifle for isbjørnbeskyttelse, så jeg løper mange mange sirkler rundt i byen hele tiden. Været er også utfordrende. 

Jeg er veldig glad for å komme ned til fastlandet ofte for å konkurrere i ultraløp og å være hjelpemannskap. 

Oh, og jeg snakker bare litt norsk, men jeg prøver!


Chelsea på facebook

Instagram: svalbard_runner


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.