Nytt medlem: Raquel Galetto

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jul 2018

Raquel Galetto (46) fra Mexico, men bosatt i Eidsvoll, har meldt seg inn i klubben. Hun flyttet til Norge i 2001 og har etablert seg som tannlege i Oslo sammen med mannen Roberto. Mange av dere har truffet Raquel på maraton- og ultraløp, for her snakker vi om en konkurranseglad kvinne som konkurrerer nesten like ofte som hun fixer hull i kundenes tenner. 


Her ser vi Raquel i fjorårets Nordmarka Skogsmaraton. (Privat foto)


Raquel om seg selv:

Hei, Jeg heter Raquel Galetto og er en rødvin-elsker-ultraløper-Wannabe fra Mexico.

Jeg anser meg selv som en ivrig runner som jobber i sin fritid som tannlege for å ha råd til å skaffe joggesko, kompresjonsklær og startnummere!

Jeg løper hovedsakelig fordi jeg elsker å løpe! Gjerne tre maratonløp i en måned!

For tre år siden begynte jeg med ultraløp og jeg har blitt forelsket i langdistansen og i menneskene som deltar i denne idretten! Jeg har «fysisk» truffet veldig mange av dere, vakre folk, både ved startlinjen og ved målområdet og «virtuelt» i sosialmedia (løpeprat).

Ved å melde meg inn i Romerike Ultraløperklubb ser jeg fram til å bli kjent med enda flere løpere og delta i enda flere arrangementer sammen med dere mine nye brødre- og søstre runners!

Raguel og Gro (Fossum) løper lykkelige i mål på Romeriksåsen på Langs i 2015. Vi tror dette er Raguels ultraløpsdebut. (Foto: Olav Engen)

Raquel sammen med Liss og Ingrid på start 80 km i årets Ecotrail Oslo 80 km. (Foto fra Ingrids fb-side) Dette var toppbildet fra hjemmesiden omtale av årets Ecotrail.

Se også: Norges mest populære tannleger

For en uke siden var Raquel i Rekjavik der hun og RU's Cato Hansteen løp inn  til hver sin 3. plass:
Kondis.no forrige uke: To tredjeplasser i Ecotrail Reykjavik 82 km


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.