Bislett 24-timers er fullt, 161 påmeldte

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jul 2018

Årsaken til at det stoppet på 161 og ikke 160 påmeldte er at to løpere var inne i påmeldingssystemet samtidig når grensen ble nådd. Arrangøren har noen få VIP-plasser i reserve (løpere på mesterskapsnivå), men uansett vil det være maksimalt 160 løpere på startstreken 24. november. (156 i fjor)

Etter en periode med så få påmeldinger at vi var usikre på om løpet ville bli fulltegnet i 2018, begynte det å bevege seg med 3-4 påmeldinger ukentlig fra midten av juni... før det aksellererte utover i juli og de siste 25 plassene forsvant på to dager!

Vi er veldig glad for at så mange vil være med på denne løpsfesten, og vi skulle gjerne hatt plass til enda flere deltagere. Men, fjoråret viste oss at 160 er absolutt maksimalt av hva som er tilrådelig - og det vil kreve stor disiplin av løperne for at det ikke skal bli unødig trengsel på banen. 

I løpet av få dager vil påmeldingsløsningen bli tilrettelagt for salg/kjøp av plasser, noe som erfaringsmessig genererer ca 30 salg utover sommeren og høsten. De som virkelig VIL være med, har derfor ennå mange muligheter til å komme med.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.