Imponerende 2. plass til Ninette i Nordmarka Skogsmaraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Jun 2018

Ninette Banoun var beste norske kvinne i EM 24-timers for tre uker siden, og hun har åpenbart restituert fort og bra etter det. I Nordmarka Skogsmaraton knallet hun til med 2. plass av totalt av 90 kvinner. Vi er selvsagt imponert, og bra premiert ble hun også.


Ninette Banoun over demningen. Ikke etter vann, men på jakt etter ca. 35 km til. Naturen preger Skogsmaraton helt klart. Og på dager som i dag - er det nesten uhørt å ikke være i marka. FOTO: Runar Gilberg


På facebook skriver Ninette etter løpet:

- Svært fornøyd med 2.plass i Nordmarka skogsmaraton! Lukrativt også, valgfrie løpesko fra Mizuno, gavekort på 600 kr fra sport 1, og overnatting på DNT hytte for to personer inklusive middag, frokost og matpakke!


Se også reportasje fra skogsmaraton på kondis.no


Klubbens deltagere på maraton:

2 Ninette Banoun Romerike Ultraløperklubb / Nordea 50-54 3:29:22.2
39 Marianne Følling Romerike Ultraløperklubb 55-59 4:32:41.5
58 Karianne Ekern Romerike Ultraløperklubb 45-49 4:51:22.8
77 Thomas Stordalen Røa IL 40-44 3:41:52.7
144 Lars Møller Romerike Ultraløperklubb 45-49 4:07:15.4
155 Einar Hagemann Romerike Ultraløperklubb / Team Julie 40-44 4:12:43.7
231 Jørgen Oswald Romerike Ultraløperklubb 50-54 5:01:40.8
246 Knut Kronstad Romerike Ultraløperklubb 65-69 5:32:50.8

Marianne Følling er klar for Nordmarka Skogsmaraton, løpet det hun debuterte på maraton i 2011. (Foto: Marianne Røhme / Kondis)

Kondis.no hadde i tillegg til hovedreportasjen også et profilintervju med Marianne Følling. (Saken er lukket for de som ikke er medlemmer i Kondis). 

I intervjuet leser vi blant annet:

Marianne vil berømme den støtten hun fikk i løpemiljøet, og er helt klar på at den var med og hjalp henne gjennom kreften.

– Jeg møtte opp på løp for å treffe løpekollegaer selv om jeg selv ikke var frisk nok til å klare å løpe. De var så positive og tok svært godt imot meg. Det var utrolig godt og motiverende. Jeg visste at dette ville jeg tilbake til. En dag skulle jeg orke å løpe igjen. Det var målet, og det var svært viktig for meg å ha det målet framfor meg, sier hun.

Hele artikkelen: Ultraerfaring hjalp Marianne gjennom kreften

Thomas R Stordalen sitt bilde.

Thomas Stordalen var en glad mann etter løpet. (Foto: Kim Johannesen)

- Nordmarka Skogsmaraton, 3:41:52! 17 min raskere en ifjor, bare 7 min unna pers i løypa, nummer 5 i klassen. Dette var ganske herlig! Det er tre år siden sist jeg gjorde et bra skogsmaraton så dette smaker så utrolig godt. Jeg har jobbet utrettelig frem mot dette løpet og traff med dagsformen. Nå er jeg så glad!


Lars W. Møller sitt bilde.

Lars Møller selfie.

- Nordmarka Skogsmaraton gjennomført 🏃‍♂️på 4t7min. 12min bedre enn ifjor. Glemmer alltid hvor hard denne løypa er med mange stigninger. Pleier å glede meg til loff, syltetøy og cola ved 31km - men er som regel altfor kvalm til å nyte. Passerte halvveis på 2t og skjønte at jeg hadde brent for mye krutt. Måtte jobbe hardt derfra og inn. Fikk ekstra motivasjon siste 4km til å legge inn en «langspurt» - dvs noe som likner på rolig jogging. Beina høyt nå før Romeriksåsen på langs (50km) neste helg.


Einar Hagemann sitt bilde.

Einar Hagemann og Julie. (Privat foto)


Nordmarka skogsmaraton er gjennomført på 4.12.43. Teamets første skogsmaraton 😀💪. Helt fantastisk tur med TeamJulie. TeamJulie var så heldig å få inne en gjesteløper i teamet i dag. Nemlig selveste Even Nedberg som pacer. Da gikk det unna for min del ihvertfall. Even derimot hadde hvilepuls hele veien 😂😂💪. Takk for en utrolig fin tur gjennom marka😀☺️😁. Men den det uansett står mest respekt av, er så klart lille julie som igjen fikk premie for gjennomført maraton og denne gangen i skogen. Hun fikk så klart ekstra premie også, alltid fler premier en pappaen sin. Men det er fortjent for å sitte så lenge i vogn og bare synge og sove 😀💖💓– med Julie Hagemann Loe .


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.