Hvordan trene til fjelløp i Oslo

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Mai 2018

I bloggen Stiløping i Oslo har Johannes Rummelhoff skrevet en veldig bra artikkel om trening til fjelløp - i Oslo. Sammen med gjesteskribent Sondre Amdahl kommer de med gode tips om trening til fjelløp, og forslag til aktuelle treningsturer i Oslo.

Her er det mange nyttige tips å ta med seg til den stadig økende andelen av dere som melder dere på til de tøffeste ultraløpene i inn- og utland.


Foto: Mats Kahlström


Les hele saken her: Hvordan trene til fjelløp i Oslo

På bloggen Stiløping i Oslo finner dere mange andre gode treningstips og forslag til spennende turer.


Stirsdag

Johannes Rummelhoff og vår VM-deltager Hans Kristian Smedsrød representerer klubben i norske og internasjonale mesterskap, men løper ellers for sitt eget SkyBlazers.

På bloggen skriver Johannes bl..a:
Bor du i Oslo,- bli med og løp Stirsdag på tirsdager! Dette er fellestreningen til Sky Blazers. Vi løper en runde som er satt sammen for å være så kupert og teknisk som mulig. Den er på 12 kilometer, starter ved trikkestoppet på Disen, går på teknisk sti opp Grefsenkollen og gjennom Lillomarka før vi ender på trikkestoppet på Kjelsås. I tillegg til en real tur på stien, får du en sosial løpetur. Les full rutebeskrivelse til Stirsdagsrunden her.

Sky Blazers sitt bilde.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.