Da har vi debutert i Holmenkollstafetten, i strålende vær for et strålende lag!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Mai 2018

I strålende sommervær deltok klubben med lag i Holmenkollstafetten for første gang. Tidligere (fram til 2016) har mange i klubben løpt enmanns-stafetten, men den ble i fjor tatt vekk fra programmet. Målsettingen var å være med på en miljøskapende aktivitet, og for de som meldte seg på laget var det selvsagt om å gjøre å løpe så fort som mulig - men det var ikke på noe måte forsøk på å toppe laget.


Nesten alle på laget samlet før start: Bak ser vi Karoline, Nikoline, Harald, Leif, Arne Martinus og Helge. Foran ser vi Lars Martin, Even, Jenny, Ragnhild, Cathrine og Vidar. (Foto: Olav Engen)


Se flere bilder lenger ned.

Det var en flott dag med sol og real sommervarme i hovedstaden, og alle de 15 løperne på laget strålte om kapp med sola. Verken lagleder Anita eller klubbleder Olav trengte å steppe inn som reserver, og spesielt det siste skal man vel være glad for.

Resultatet ble en 160. plass av 893 fullførende lag i klasse "A2 - andre lag mix flertall kvinner" - og siden det var vår første start i stafetten er dermed klubbrekorden 1:18:44.

De som løp var Jenny Midbjer, Vidar Log Samuelsen, Karoline Johansen, Ingunn Ytrehus, Hege Henriksen, Lars Martin Falck, Helge Reinholt, Cathhrine Novsett (Helges kjæreste), Ragnhild Audestad, Harald Sverdrup-Thygeson, Even Nedberg, Leif Abrahamsen, Torunn Brandt (klubbsupporter), Arne Martinus Lindstad og Nikoline Skille.

Og altså suveren lagleder som organiserte det hele inklusive fixing av fine goodiebags til alle; Anita Kråkmo. 

Etter løpet var 11 av oss samlet til hyggelig treff på Arta Pazza ved StHanshaugen, der klubben spanderte maten og deltagerne betalte for drikke uansett kategori.

Så spør vi: Hvem tar utfordringen med å organisere deltagelse fra klubben også i 2019, kanskje med flere lag og i ulike klasser?


Etapperesultatene våre

Beste etapperesultater av våre fikk Arne Martinus Lindstad på 14. etappe med 12. beste tid i klassen. Lars Martin Falck fikk 53. beste tid på 6. etappe Lille Besserud, og hold dere fast; Leif Abrahamsen fikk 85. beste tid i klassen på den 370 meter (ikke 370 kilometer!) lange 12. etappen. Av kvinnene imponerte yngstemann på laget, Karoline Johansen, mest med 112. plass på 3. etappe. (se alle etapperesultatene på linken ovenfor.


Print ut din diplom fra denne pdf'en: DIPLOM lag 6786Laget diplom, og eksemper på deltagerdiplom.


Noen bilder fra Holmenkollstafett-lørdagen:

Samling ved Lille Bislett for utdeling av startnummer og goodiebag - og hyggelig prat. (Foto: Olav Engen)


Fra første veksling, Jenny leverer pinnen til Vidar. (Foto: Olav Engen)


Vidar suser avgårde mot Bislett, med en klokkesjekkende Jenny og  StHanshaugen i bakgrunnen. (Foto: Olav Engen)


Jenny var fornøyd med etappen! (Foto: Olav Engen)


Nikoline løper inn mot mål, men stafettpinnen langt foran seg, det er jo i pinnen chip'en sitter. Ingunn heier ved siden av. (Foto: Olav Engen)


Ingunn, Hege og Karoline i prat etter avsluttet stadfett. (Foto: Olav Engen)


Lars Martin, Jenny og Nikoline. (Foto fra Jennys facebookside)


Helge og Cathrine. (Helgeselfie)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.