Romeriksåsen på langs snart utsolgt!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Apr 2018

Faktum er at Romeriksåsen på langs allerede har vært utsolgt én gang. Men, vi har senere åpnet for 50 påmeldinger til, og i skrivende stund har vi 222 påmeldte. Når de siste 28 plassene er solgt er det definitivt sluttstrek for årets påmeldinger.

Årets arrangement og en senere evaluering vil avgjøre om vi ønsker å gjøre dette endra større til neste år. Det handler om hva vi kan få lov til å gjennomføre i dagens løypa, og om vi har ressurser nok til å klare et enda større arrangement.

Planleggingen av årets løp er i alle fall i god rute, og til og med værgudene har vært på vår side en stund - noe som gir håp om snøfrie og kanskje ganske tørre løyper 23. juni. Uansett skal vi klare å lage en ny flott løperfest i Romeriksåsen, fra starten på Brovoll i Nannestad, via de to drikkestasjonene underveis og ikke minst ved mål på Veståsen skole i Gjerdrum.

Mannskapene vil ganske snart få utkast til disponering og oppgaver løpsdagen, mens de 250 deltagerne får den første detaljerte løperinformasjonen ca 1. juni.

Løpets hjemmeside
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.