Nytt og endelig deltagertak i Romeriksåsen på langs: 250

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Apr 2018

Responsen fra løperne har vært formidabel i år, og allerede nå er det 191 påmeldte til årets RPL50. Vi var litt sent ute med planleggingen i år, men nå ser det ut til at vi har mannskaper nok til å øke deltagelsen til 250. Det har vi nettopp kunngjort! Men, dette blir det absolutte taket på påmeldinger i år.

Etter at vi hadde 97, 102 og 116 deltagere de første årene er økningen formidabel, og alt tyder nå på at det blir over 200 deltagere på startstreken 23. juni i år.

ARRANGØRLØPET FREDAG
Kun mannskaper løpsdagen kan løpe arrangørløpet fredag. De som løper arrangørløpet kommer med i startlista, får godkjent løp, registrert tid, men kjemper ikke om topp 3 premier eller klassevinnerpremiene

TAKK
Første runde med etterlysning av mannskaper (sendt ut rett etter påske) ga litt for liten respons, men en ny etterlysning i dag gjør at vi når ser vi kommer i mål med bemanning løpsdagen, men vi mangler ennå litt på å sove helt godt. Takk for mange positive tilbakemeldinger. 

Utkast til oppgavelister og annen info sendes mannskapene første gang i slutten av april - og deretter ved store oppdateringer/endringer.

HOVEDKOMITÉ FRA 2019
Nå har løpet blitt så stort at vi må etablere en hovedkomité for løpet i 2019, slik vi har for Bislett 24-timers. Dermed kan flere bli involvert tidligere og vi kan se på hva som kan gjøre arrangementet enda større (om vi ønsker det). Kanskje en egen turmarsjklasse med tidligere start?

RPL50 hjemmeside
RPL50 på facebook
Påmelding
Påmeldte


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.