Nytt medlem: Espen Beyer Tomren

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Apr 2018

Espen Beyer Tomren (38) fra Gressvik i Fredrikstad har meldt seg inn i klubben. Han har nå blitt hektet på ultraløp etter at han tidligere har drevet med andre idretter.


Espen i regntungt UltraBirken (med startnummeret i lomma).

Espen om seg selv:

Jeg er 38år, gift, to barn, jobber som frilans for arkitekter og lager VR/3D illustrasjoner. Utdannet BIM/BYGG teknikker Kommer opprinnelig fra Romsdal, men bosatt i Fredrikstad. 

Jeg har i mine yngre og lovende dager drevet med landeveisykling, kampsport, og som treningsveileder på treningssenter. Har ikke vært noen aktiv løper, men i 2015 så forandret ting seg litt.

Legen fant en føflekk som ikke var helt bra. Når jeg ventet på svar fra legen vedr. spredning, så greide jeg verken å gå på jobb, eller sitte hjemme. Løping i skog og fjell var det eneste som funket for meg. De første 5k turene var knalltøffe, og jeg pustet som en flodhest. Men så begynte det å løsne, og turene ble lengre og lengre. Jeg sa til meg selv, «overlever jeg dette, så skal jeg løpe Ultrabirken!»  Når jeg fikk vite at alle prøver var positive, så meldte jeg meg på noen mindre løp i Fredrikstad, og trente videre mot Ultrabirken i 2016.

Under Ultrabirken 2016 måtte bryte ved Pellestova på grunn av løperkne. Men i 2017 greide jeg å komme meg i mål!  

Nå i 2018 så venter en ny Ultrabirken i juni, og Ultravasan i august! Har blitt hekta på Ultraløp, og den stemningen før løpene og under løpet er helt fantastisk!

Espen på besøk på hjemstedet Tomrafjord, her med utsikt mot Vard Langsten og bebyggelsen på Tomra.

Espen på facebook


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.