Nytt medlem: Ole-Henrik Kjevik, oppdatert

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Apr 2018

Ole-Henrik Kjevik (51) fra Asker har meldt seg inn i klubben. Vi la ut en nyhet om dette 30. mars, men har nå oppdatert tekst og bilder.

Ole-Henrik skriver:
Jeg ser frem til å være medlem av Romerrike Ultraløper-klubb og håper vi sees på en samling snart. De som bor i Asker-området og vil ha noen å løpe med, bare si ifra.
Ole-Henrik på facebook

Det første bildet er tatt rett før starten på det første EcoTrail-løpet jeg deltok på i Oslo, 23. mai 2015. Litt enklere forhold og vesentlig færre deltakere enn det er i dag. Jeg likte veldig godt den lett avslappede holdning før start. Speaker undret seg over at ingen stilte opp på startstreken når det var 15 minutter til start. Ei heller på 10 min før start var det spesielt mange som hadde reist seg. Vi kom vel av gårde til slutt, og det var en flott tur.
Så et par bilder fra fjorårets EcoTrail i Oslo. Jeg husker jeg synes starten på Midstuen var spesielt kald og våt, men så møtte jeg Philipp (tidligere kollega og løpekompis) og da ble alt så mye bedre. Dog helt til turen langs Lysaker-elven som var ganske tung og sleipete, noe som vistes godt på skotøyet etter målgang. Det var min hardeste tur så langt, men ikke verre enn at jeg meldte meg på årets utgave så snart påmeldingen åpnet.Jeg forsøker å få løpt litt når det er mulig. Løping er for meg en vesentlig del av mental restitusjon etter en hektisk hverdag. Jeg har ingen spesielle tidsmål jeg løper etter, men setter veldig stor pris på å kunne delta på større og mindre løp rundt om. Du hadde jo funnet frem til opplistingen i DUV som viste de ultra-løpene jeg har deltatt på. I tillegg er det noen hel- og halv-maraton rundt om som jeg også har deltatt i. I fjor deltok jeg også på EcoTrail i Paris sammen med en annen løpekompis, Jon Olav. Også det et flott arrangement, med start ved Versailles og målgang ved Eiffel-tårnet.

 


Jeg løper stort sett hele året. Det har vel sammenheng med at det for meg stort sett er enklere å snøre på løpeskoene enn å finne frem alt mulig annet av utstyr. Når det er sagt ser jeg frem til sommeren, og å kunne løpe i litt lettere antrekk. Vinteren har sine flotte løpeopplevelser, men jeg foretrekker nok shorts og t-skjorte.


Tidligere nyhet:

Etter klubbtreffet skrev han blant annet: 

- Tusen takk for et flott arrangement i dag. Og beklager jeg måtte dra tidlig, dårlig planlegging fra min side. Jeg har i hvertfall hatt en fin dag. Rakk dessverre ingen runder på Fornebu, men fikk en fin tur til møtet, kun 21 km fra Asker til Fornebu. 

Av pur beskjedenhet (?) har han ikke sendt oss noe bilde, så vi stjal et lite vignettbilde vi fant på facebook - og monterte det sammen med DUV-historikken hans som viser 4x Ecotrail 45 km. Tre av løpene i Oslo og ett i Paris. 

- Jeg har meldt meg på EcoTrail 50 i Oslo så vi sees nok der, skriver Ole-Henrik sammen med innsendelse av innmeldingsskjemaet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.