Nytt medlem: John Thronsen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Mar 2018

John Thronsen (50) fra Nissedal har meldt seg inn i klubben. Noen av dere har kanskje møtt han på Bislett-treninger eller på Bislett 50 km i år der han debuterte på ultraløp. Hvis noen synes Nissedal høres kjent ut, er altså dette det Telemark Tøffaste arrangeres og der Telemarks Tøffaste ultraløper (Helge R) bor.


John om seg selv:

Er en voksen mann på 50 år. Gift og 3 barn på 7, 10 og 14 år. Har drevet med løping til og fra noen år. I 2015 blei det mer fast trening og litt stor i kjeften meldte jeg meg på Skuggnatten Opp, det blei også Havrefjell opp, og var selv med å arrangere Kyrkjebygdheia Opp.

2016 blei det 3 motbakkeløp og 2 terrengløp. 2017 var målet flere løp enn i 2016, og å slå alle tidene. Det blei 3 motbakkeløp og 4 terrengløp, 10-21 km, alle tider fra 2016 blei slått ( kun kamp mot meg selv)

2018 er målet og løpe minst 1. løp mer enn i 2017, og minst 1.maraton. Blei utfordret av min gode venn ( og inspirator) Helge Reinholt til å delta på Bislett 50 km.

50 år og 50 km...* var lenge i tvil, da min lengste distanse fra før var ca 25 km. Tenkte at det måtte prøves, selv om det var tidlig i sesongen. Fikk mange gode tips og tenkte at jeg i hvert fall skulle løpe 50 runder, men fullførte!

Så da er delmål om maraton fullført og også mitt første ultraløp.

Helge mener dere er en hyggelig gjeng og derfor ønsker jeg å melde meg inn hos dere. Har truffet noen av medlemmene og det virker, som han har rett  :-) Nissedal IL har ikke noe løpemiljø, så gleder meg til å bli kjent med flere i klubben.


John på facebook


John sammen med Louise og Helge på Bislett tidlig i februar. (Helge-selfie)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.