Nå kan du melde deg på til klubbsamling i Stavern 27.-29. april
Postet av Romerike Ultraløperklubb den 7. Mar 2018
Hei alle, da er det på tide å melde seg på til klubbens vårsamling i Stavern som arrangeres 27.-29. april med overnatting på Justissektorens kurs- og øvingssenter (JKØ). De som organiserer samlinga er Marit Berg Bjerknes og Tone Yvonne Killengreen.
Påmelding:
Du melder deg på ved å betale inn egenandelen til klubbens konto
1503.10.32129 merket "Vårsamling 2018"
450,- pr natt i enkeltrom
300,- pr natt i dobbeltrom (rom 600,-)
250,- pr natt i tremannsrom (rom 750,-)
200,- pr natt i familierom 4 p. (rom (800,-)
Familie-/ikke-medlemmer må betale 590,- / 445,- / 333,- / 275,- pr natt
Prisene er inkludert frokost/lunch.
Klubben spanderer pizza på medlemmene på Skipperstua fredag kveld
Justissektorens kurs- og øvingssenter (JKØ) ligger på Fredriksvern Verft, som er et av Norges 10 nasjonale festningsverk.
Program:
Fredag:
- 16.00: Om ønskelig felles treningstur for de som kommer tidlig. En times tur på kryss og tvers i Stavern, langs kyststien, eller etter eget valg. Inndeling i grupper det er ønskelig.
- 18.30: Foredrag (eventuelt demonstrasjon av utstyr) ved NN.
- 20:00: Felles middag kl. 20.00: (Marit bestiller bord) Pizza på Skipperstua (klubben spanderer pizza, den enkelte betaler for drikke)
Lørdag:
- 08.00: Frokost
- 10.00: Felles langtur langs kyststien. Lengde på turen etter eget valg. Langturen tidligere år har vært på rundt 40 km. Det er mulig å løpe på vei tilbake til Stavern for de som ønsker det. Flere mulig veiforbindelser fra kyststien til hovedveien.
- 18.00: Felles middag på hotell Wassillioff, alle betaler for egen middag og drikke. (Marit bestiller bord)
Søndag:
- 10.00 felles brunsj før utsjekk.
- Det er selvfølgelig helt ok å ta en løpetur også på søndagen.
- Utsjekk.
Se også tidligere nyhet:
Bli med på klubbsamling i Stavern 27.-29. april
Fra Stavernsamlinga i 2015. (Foto: Olav Engen)
Marit i hvitveisskogen på Stavernsamlinga i 2012. (Foto: Olav Engen)
Kommentarer
Logg inn for å skrive en kommentar.