Nytt medlem: Frank Robert Blindheim

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Mar 2018

Frank Robert Blindheim (46) fra Vestby har meldt seg inn i klubben. Han har alltid vært idrettsaktiv, de fleste årene som roer på nasjonalt nivå, men nå er det løpingen som gjelder.Fran Robert om seg selv:

- Er opprinnelig fra Nittedal og bor for tiden i Vestby. Jobber som skoleleder i Ås kommune. Har hele livet vært aktiv innen flere forskjellige idretter både som utøver og litt trener. For et par år siden ga jeg meg som aktiv roer etter ti år på nasjonalt nivå. Før dette deltok jeg et par år i Norgescupen i langrenn - uten den helt store suksessen. Roingen gikk en del bedre. 

- Jeg har alltid likt å løpe uansett terreng og lengde. De siste to årene har jeg løpt noen få halvmaraton med Oslo halv som hovedmål. 

- Jeg trener fortsatt ofte og løper fra 80 til 160 km i uka, og sper på med litt ski, sykkel og styrke spredt på 10 - 13 økter i uka - litt avhengig av følelse og årstid. 

- Er jo egentlig for gammel til å holde på slik, men motivasjonen og gleden med bevegelse er stor. Jeg tenkte at nå kunne det også være fint å løpe for en klubb, og måten Romerike Ultraløperklubb er lagt opp, ser ut til å passe meg bra. Har også lagt merke til og snakket med noen løpere fra klubben tidligere når jeg har deltatt i noen løp. 

- Under er det et bilde fra siste Oslo halvmaraton ved målpassering. Var over snittet sliten, så vakkert er det ikke :)


Frank Robert på facebook


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.