Nytt medlem: Marit Aamdal

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Feb 2018

Marit Aamdal (38) fra Hamar har meldt seg inn i klubben. 

- Endelig har jeg fått ut fingeren og melder meg herved inn i Romerike Ultraløperklubb! Gleder meg til å være med på fellestreninger og arrangementer med klubben hvor jeg allerede kjenner så mange, skriver Marit.


Marit i Birkebeinerløpet. Privat foto.

Marit på facebook

Marit's blogg: endorfinlykke.blogspot.com


Med startnummer i luftige omgivelser. Privat foto.

Marit har løpt mange ultraløp. Bare i 2015 løp hun 7 ultraløp, ett av dem var Romeriksåsen på langs der bildet nedenfor er tatt. Vi må åpenbart ha trodd at hun var medlem allerede i 2016, for da la vi ut denne saken på klubbens hjemmeside: Marit Aamdal nummer 3 i Farris Ultra


I 2015 profilerte kondis.no tre løpere som kvalifiserte til en av Kondis-utmerkelsene:

Marit_Aamdal_Hytteplanken.jpg

Gratulerer med Hytteplanken 2015, Marit Aamdal

Hva betyr det for deg å få en slik utmerkelse?

Det er moro og motiverende å jobbe mot denne sagnomsuste utmerkelsen. I enkeltløp er medalje et stort mål for meg, mens Hytteplanken henger enda høyere. En ekstra gøyal faktor er at man kan bygge på den år for år, så man til slutt har et høyt tårn på peishylla hjemme!

Hvor mange slike utmerkelser har du fra før?

Dette blir min første Hytteplanke, men det blir garantert flere, dersom kropp og bein holder. Man mister litt perspektiv når man har begynt å løpe lange løp. Nå blir et 50K-løp nesten noe man kan ta på sparket om man får lyst og mulighet til en langtur en helg. Tenk det, noe sånt ville aldri falt meg inn å tenke for et år siden.

I hvilken grad påvirker det hvilke løp – og typen løp - du deltar i?

I fjor hadde det mye å si for valg av løp. Jeg hadde veldig lyst til å fullføre tre ultraløp og var spent på om jeg var i stand til det. Spenningen var stor under Rallarvegsløpet før det ble avklart om det ville bli godkjent som ultraløp, siden distansen denne gang ble forkortet på grunn av vær og føre. Lite ante jeg om at det skulle bli over det dobbelte og 7 løp totalt. Det har også satt sine spor i beina, så 2016 blir nok et roligere år, men det synes jeg det var verdt.

Har det noen betydning for ditt kondismedlemskap?

Slike utmerkelser, i tillegg til gode avtaler med Löplabbet og rabatter i løp er avgjørende for mitt kondismedlemsskap. Om man løper langt og sakte, kort og fort, eller bare løper for løpingens skyld, så er vi alle like viktige medlemmer. Det synes jeg Kondis formidler bra.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.