Har du lyst på et løpeskjørt i klubbens design?

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Jan 2018

Mevlida Malcoc Moen er en kreativ dame, noe du kan se på fb-siden/butikken hennes: Hjerte i Sogn design Nå kan hun også lage løpeskjørt til deg i klubbdesign, prisen er 450 kroner + porto 40 kroner.

Mevlida syr dette etter mål, så du slipper å gruble på om du trenger XS eller XL eller noe derimellom. Anita Kråkmo som tipset oss om dette fortellet at hun og minst fire andre skal ha slike skjørt.

- Løpeskjørt er sydd i ekologisk jersey og er pustende. Eg ønsker at løpeskjørt eg syr skal passe perfekt spesielt fordi de fleste løper lange distanser. Så derfor vil eg ta det ekstra arbeidet og sy  etter måla dine. Det er strikk i livet og en lomme bak. Det er ikke shorts under skjørtet. 

Bestillingen kan du gjøre på  https://www.facebook.com/Hjerte-i-Sogn-design-1496965170607819

Da trenger eg måla dine rundt : -livet -hoftene og ønsket lengde på skjørtet.   Pris er 450+40 kr porto. Vipps 91781424   Leverings tid 1-2 uker max, etter betaling.    For de som ikkje kjenner meg så har eg utdanning i søm og tekstil og  utdannet meg ifjor til barne og ungdomsarbeider og jobber på skolen. Er medlem i klubben og løper ultra, når det er restitusjon så syr eg til både meg og på bestilling 🙂 hilsen Mevlida Moen»    Hun kan nåes på telefon:  91781 424

Så fin kan du bli (noe for deg Andreas?):


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.