Nytt medlem: Lars Martin Falck

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Des 2017

Lars Martin Falck (26) fra Fevik (bor i Oslo) - er innmeldt i klubben. Hvis alt går etter planen debuterer han på ultraløp under Bislett 50K i februar, men foreløpig løper han mest kortere distanser.


Lars Martin Falck etter Hytteplanmila i år. (Privat foto)


Lars Martin om seg selv:

Mitt navn er Lars Martin Falck, 26 år gammel og kommer fra Fevik som er et lite tettsted i Grimstad. 

Jeg har drevet mye med fotball og litt langrenn på barne- og ungdomskolen, men det var først i 2010 jeg begynte så smått å løpe. Om det ikke var så mye struktur så kom jeg meg ut noen ganger i uken. I februar 2016 flyttet jeg til Oslo for å fortsette som IT-konsulent her og jeg merket med en gang at løpemiljøet er en god del større her enn i Grimstad. Jeg har blitt kjent med mange hyggelige løpemennesker i Oslo og det har gjort meg til en mye bedre løper! Grunnen til at jeg velger denne klubben er rett og slett på grunn av det sosiale. Ser ikke helt for meg som en ultraløper per dags dato (trives best med 10 km og halvmaraton), men har et mål om å løpe Bislett 50km i februar på sub 4 timer.

Ellers har jeg løpt Oslo Maraton i 2013, 2014 og 2015. Det var først i år jeg deltok igjen på maratondistansen og det var en fantastisk opplevelse under Jessheim Vintermaraton hvor jeg løp med Thomas Stordalen og Even Nedberg. Endelig klaffet et maraton uten kramper også! :)

Lars Martin på facebook

Her ser vi Lars Martin i hæla på Even Nedberg under Jessheim Vintermaraton 19. november. Rett bar ser vi Thomas Stordalen. (Foto: Olav Engen)


Lars Martin og Even etter målgang på Jessheim. (Foto: Frode Monsen)


Lars Martin etter maratondebuten i Oslo Maraton 2013. (Privat foto)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.