Nytt medlem: Ivar Svendsen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Des 2017

Ivar Svendsen (50) fra Oslo er innmeldt i klubben. Tidligere i år debuterte han på ultraløp da han løp Ecotrail Oslo 45 km. Nå er han klar for nye utfordringer.


Ivar etter målgang på Oslo Maraton der han perset med 15 minutter.


Ivar skriver om seg selv:

Jeg heter Ivar Svendsen, er 50 år, og startet først med løping for 1 1/2 år´siden. Har vært aktiv innen idrett i mange år. Begynte med langrenn i yngre dager for så legge ting på hylla når utdannelsen og arbeid tok over.

Etter at barna kom til verden (2 gutter ) har ting endret seg, og jeg har de senere år vært involvert både i fotball og langrenn. Nå har barna blitt så store at jeg nå har tatt steget videre og begynt med løping. Trives best med lengre løp hvor jeg får tid til å ha fokus på løpingen. For meg er ikke tiden, og det å komme først til mål, som er det viktigste. Men heller å fullføre og kjenne gleden/mestringsfølelsen.

I 2017 har jeg fullført 3 maraton, 1 ultraløp (Ecotrail Oslo 45-49 km), Sentrumsløpet og 3-toppløpet på Jeløya samt noen mindre løp. Har ett håp i 2018 å komme under 4 timer på maraton, og er påmeldt til Stockholm 2 juni. Håper på noen flere løp i året som kommer. 

Jeg føler nå at tiden er inne for å ta steget videre og melde meg inn i en klubb hvor man har felles interesser for løping, og en klubb som jeg har hørt mye positivt om.


Ivar på facebook

I oktober løp Ivar Palma de Malloca Marathon, en varm fornøyelse - og en glad eier av en fin medalje.

Ivar Svendsen sitt bilde.

Etter Ecotrail skrev Ivar på facebook:

For en dag er så utrolig stolt over å ha fullført mitt første Ecotrail. 45 km .Det er så deilig å kjenne på denne mestringsfølelsen. Selv om tiden ikke ble som forventet. Men det drit..... jeg i nå, etter 2 uker med en rygg som hadde passer bedre på loppemarked så er dette helt rått at jeg klarte å fullføre 👍💪🏻😀


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.