Klart for Bislett 24-timers, festen starter lørdag kl 10:00

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Nov 2017

Da er festen rett rundt hjørnet, og det er vel ingen av dere som ikke vet at det er 24-timersløp på Bislett førskommende helg. Vi har fått en svært bra respons fra medlemmene om å hjelpe til - det var nok å sende ut en eneste e-post. Det betyr at vi med løpere, supportere og mannskaper vil være ca 90 medlemmer i sving. Tjohei... nå er vi klare.

Nedenfor ser du en nyhetssak som ble lagt ut på kondis.no i dag.


Rett før start i 2016: Therese, Edel, Tone og Ragnhild. (Foto: Olav Engen)


Klart for Bislett 24-timers, følg festen hjemmefra

Webkamera, Live res på nett, Live res app, hilsen til løperne
Det er selvsagt mulig å komme til Bisletts innendørsbane som tilskuer når Bislett 24-timers og NM 24-timers arrangeres førskommende helg; 25.-26. november. Men for de som ikke har anledning til å møte fram, eller synes det blir lenge å være tilskuer i 24 timer, kan  løpet følges via linkene nedenfor.

Kondis vil selvsagt være tilstede og skrive om løpet, litt underveis og mer i etterkant.

2016: Therese Falk vant Bislett 24-timers, slo alle gutta
2015: Taranger, med norsk rekord, og Falk vant Bislett 24-timers
 

BISLETT 24-TIMERS FOR 11. GANG
Ultraløpet under Bisletts tribuner ble første gang arrangert i 2006, og med ett unntak har det vært arrangert årlig, noen år med bare 24-timers på programmer - andre år med flere distanser som 6-timers, 12-timers og 48-timers. Det er likevel ingen tvil om at 24-timersløpet har vært den mest populære distansen på den 546 meter lange innendørsbanen.

Romerike Ultraløperklubb som overtar arrangementet i år etter Spiridon LLL som har arrangert tidligere, de siste årene med Sharon Broadwell og Geir Frykholm dom løpsledere. Den nye arrangøren har vektlagt å lage et så bra 24-timersarrangement som mulig - og valgte å konsentrere seg om denne ene distansen. Allerede i sommer var de 160 startplassene revet vekk, og fortsatt var det mange som ville være med, men 160 løpere er maksimalt av hva som er sportslig forsvarlig på den tross alt trange løpebanen.


Løpets hjemmeside
Påmeldte


WEBKAMERA:


 

LIVE RESULTATER  PC og nettbrett

Her kan du velge kjønn totalt og klassevis.
I filteret til venstre kan du velge om du vil se alle (results) eller bane NM (nm).
Du kan klikke på løpers navn og se alle rundetidene.
Du kan også søke på person og legge inn dine favoritter du vil gølge spesielt

 

Ultimate LIVE appUltimate_Live_app.jpg

Du kan også laste ned appen "Ultimate LIVE" fra App Store(iPhone) og Google Play (Android).

 

Send hilsen til løperne

Venner og familie som vil sende hilsener kan gjøre det til speakerens e-postadresse før og under løpet. Han skal prøve å formidle alle hilsener, men kan ikke lpove at alle kommer med.

 

Pressemelding:

Bislett24_hvit-bakgrunn.jpg

NM 24-TIMERSLØP
BISLETT 24-TIMERS 25.-26. NOVEMBER 2017


Helgen 25.-26. november arrangeres Bislett 24-timers for 11. gang, og ny arrangør i år er Romerike Ultraløperklubb*

Årets arrangement er også NM 24-timers.

Start lørdag kl 10:00, målgang søndag kl 10:00.

Løpet var fulltegnet** allerede i sommer, og det kommer drøyt 160 løpere til start på den oppvarmede innendørsbanen under Bisletts tribuner. Banen er 546 meter lang, noe som betyr at de beste løper over 450 runder i løpet av 24-timer.

Begge norgesrekordholderne er på plass: Bjørn Tore Kronen Taranger fra BFG Bergen Løpeklubb (257,606 km Bislett 2015) og Therese Falk fra Romerike Ultraløperklubb (236,803 km  London 2017). Det er ingen tvil om at de begge er favoritter til å vinne både Bislett 24-timers og det innlagte norgesmesterskapet, men alle landslagsaktuelle (24H) norske ultraløpere stiller til start, og også noen sterke utenlandske løpere.

De kanskje største kjendisene på startstreken er tidligere håndballstjerne Frank Løke og klovnen Melvin Tix. Løke satser seriøst på å kvalifisere seg til VM 24-timers, mens Melvin (Petter Vabog) samler inn penger til Barnekreftforeningen.

12 nasjoner er representert på startstreken, der de norske selvsagt er i flertall med 118 løpere, mens Sverige og Tyskland er representert med henholdsvis 25 og 8 løpere.

__________________________________________________________________________________

*Norges desidert største langdistanseklubb med 200 medlemmer hvorav mer enn 150 løper ultraløp:
www.romerikeultra.no

**Ved forfall ble plassene overtatt av andre løpere


NM-vinnerne og totalvinnerne på Bislett 24-timers, Bjørn Tore Taranger og Therese Falk (foto: Kjell Vigestad).

Bjørn Tore  Kronen Taranger og Therese Falk har norgesrekordene på 24-timers løp og er begge klare for årets 24-timers på Bislett. Bildet er fra 2015 da begge vant det samme løpet. (foto: Kjell Vigestad)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.