Nytt medlem: Therese Thyholt Henriksen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 13. Nov 2017

Therese Thyholt Henriksen (21) fra Stjørdal er innmeldt i klubben. Trønderen bor og studerer i Oslo, og har tidligere i år løpt sine to første ultraløp; UltraBirken og Nordmarka Ultra Challenge. 

Hun er nok også arvelig belastet, for på facebook finner vi to fine bilder som faren har lagt ut på sin og Thereses facebookside:

Therese og pappa Odd-Arne etter fullført NYCM for en uke siden. (Privat foto)


Therese sammen med pappa og en venn etter NYCM forrige uke. (Privat foto)


Sammen med bildet skriver Thereses pappa:

-New York Marathon 5 nov. 2017, så klarte vi det igjen!!!👏🥂
Faktisk 25 år siden forrige gang jeg og Torstein gjennomførte dette utrolig flotte maratonløpet.🏃‍♂️
Det helt spesielle denne gangen var at Therese også var med. Klarte til og med å komme seg i mål før faren sin, slik skal det være GRATULERER, jeg er så utrolig stolt av deg.😀🌞


Therese om seg selv:

- Jeg er 21 år, kommer fra Stjørdal i Nord-Trøndelag og studerer for tiden i Oslo. Alltid vært glad i idrett, spilt håndball i mange år og etterlatt mange timer på sykkel og langrennski. Frem til oktober for ett år siden hadde jeg løpt mye halvmaraton- og maratondistanser, men har det siste året gjennomført mine to første ultraløp (korte): Nordmarka Ultra Challenge og UltraBirken. Nettopp tilbake fra New York maraton med stor motivasjon for videre trening og gjennomføring av ultraløp i tiden fremover

Therese på facebook

Therese etter målgang på UltraBirken tidligere i år. (Privat foto)

- For et vær, for ei gjørmeløype og for en følelse å komme i mål! Ultrabirken 6 mil gjennomført (kjennes i beina i dag for å si det sånn). Ses igjen neste år!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.