Mange var med på Bislett 2-dagers trening

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 13. Nov 2017

Erik Nossum og Louise Skak arrangerte spesialtrening for 24-timersløpere på Bislett lørdag og søndag 11.-12. november, to uker før Bislett 24-timers. Nå forventer vi så klart at alle disse løperne gjør det ekstra bra når det kommer til alvoret på årets lengste julebord.


15 av løperne lørdag. (foto: Erik Nossum)

Vi håper dette ble riktig: Rakel Sævarsdottir, Hilde Johansen, Ingrid Lid, Kari Beate Hovde, Heidi Grønvoll, Wenche Johnsen, Neill Dryland, Liss Johansen Vallestrand (beskjedent gjemt bak Neil), Sina Nordby, Kasper Kristoffersen, Hege Jeanette Henriksen,  Hege Engene, Mariann Langås, Geir Andersen, Andrea Liebe og Ninette Banoun.  

Louise var ikke med på bildet. I tillegg ankom Harald Sverdrup-Thygeson,  Øystein Jack Næss  samt minst én til litt senere. 


Eriks rapport:

16 løpere stilte til start på fellestreningen i regi av Louise Skak og undertegnede på Bisletts innebane lørdag 11. november. Ytterligere 3 ankom litt senere, totalt 19 løpere på det meste. Flertallet av disse skulle løpe Bislett24 konkurransen 2 uker senere. 

En kort orientering om hensikten med denne fellestreningen ble gitt før start hvor det viktigste handlet om at det å løpe lenge og langsomt var viktigere enn å tilbakelegge lengst mulig distanse. Enkelte hadde ikke tid til å være med hele dagen, mens mange sto på mesteparten av dagen og tilbakela en samlet distanse i området 30-35 km og opptil 50-60 km.  

Fellestreningen var også en anledning til å prøve ut Herbalife Prolong som drikke/ernæring under mange timers kontinuerlig løping/energiuttak. Prolong er en sportsdrikk med nær fullverdig næringssammensetning som klubbens glimrende 24-timersløper Guro Skjeggerud har hatt stor suksess med. Tilbakemeldingene på smak og øvrige egenskaper var som ventet delte, men langt de fleste var til dels svært positive. I tillegg ble det servert Farris, Cola og bananer de siste timene. 

Dag 2 søndag 12. november skulle banen normalt åpne kl 1200 slik at denne treningsdagen måtte bli 2 timer kortere enn dagen før. Bislettalliansens mann som hadde ansvaret for å låse oss inn ankom nærmere halvtimen for sent slik at vi dessverre fikk avkortet økta tilsvarende. Alle tok det heldigvis stort sett pent. 

Pga tidsnøden tok vi oss ikke tid til samling med fotografering og orientering før start, det var bare å komme seg ut på banen og i gang med løpingen for ikke å miste ytterligere tid. Ca 13 løpere stilte fra start, flertallet av disse var også med dagen før. Alt i alt virket alle fornøyde og Louise og undertegnede fikk mange positive tilbakemeldinger for tiltaket med en litt annerledes og spesiell fellestrening. 

Stor takk til Bislettalliansen som stilte bane, serviceplass, bord og stoler til vår rådighet og like stor takk til Romerike Ultraløperklubb som spanderte all serveringen😊

Erik Nossum

Og vi i klubbledelsen takker Erik og Louise for jobben de la ned for de andre.


Rakel:
Helgens monstertrening på Bislett💪🏻 50km i går, maraton i dag😃 nå håper jeg grunnlaget til Bislett 24-timers er satt🙌✌️


x

Erik gir en kort orientering før lørdagens økt, og Louise er en av tilhørerne - og en av de som løp.Sina og Kasper er lærevillige, men om to uker er de bare gubben som skal løpe mens Sina skal være med i arrangørstaben.


Så er treninga i gang. (Foto: Erik Nossum)


Om to uker er det tilbake hit! (Foto: Hilde Johansen)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.