Nytt medlem: Simen Murud Gundersen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Nov 2017

Simen Murud Gundersen (20) fra Halden er innmeldt i klubben og er da i øyeblikket klubbens yngste herreløper. Politikeren har et mål om å løpe UTMB, men først venter ultra- og maratondebuten.Dette er årets 40. innmelding, det høyeste tallet i klubbens historie, og selv om det også har vært noen utmeldinger/strykninger er vi nå oppe i rekordmange 196 medlemmer. Det er altså bare et tidsspørsmål før vi er 200, noe som er er veldig høyt tall for en løpeklubb uansett kategori, og selvsagt suverent størst i landet når det gleder langdistanseløping.


Simen om seg selv:

20 år gammel, fra Halden i Østfold. Har løpt aktivt siden 2014, da jeg fikk mine første ordentlige løpesko. Siden den gang har det blitt en haug med turer, gjerne to om dagen. Jeg elsker løping fordi det er en fryktelig inkluderende sport, fordi det er fryktelig gøy, men også fordi jeg for testet mine egne grenser stort sett hver dag.

Grunnen til at jeg ønsker og melde meg inn i Romerike Ultraløperklubb er fordi jeg har lengtet etter et sted der det er andre jeg kan dele lidenskapen og gleden jeg føler for løping. Målsetningen for 2018 er foreløpig Ecotrail 50 km, samt Ultrabirken. I tilegg har jeg lyst til å fullføre Oslo maraton, ettersom jeg grunnet skade ble forhindret fra å delta i år. Drømmen er å fullføre UTMB.

Jeg gleder meg enormt mye til å være en del av klubben og fellesskapet deres! 🙂

Simen på facebook
Simen på instagram: Instagram.com/politikeren 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.